Vesti proaspete despre concertul Linkin Park!

Fani Linkin Park din toate colțurile țării, adunați-vă, căci mai sunt doar 10 zile până la primul concert Linkin Park în România! 😀

Numărătoare inversă a început! Peste fix 10 seri ne vom afla la unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii. Pentru unii așteptarea a fost mai lungă (la mine 10 ani), pentru alții poate mai puțin, devenind fani odată cu albumul „Minutes to Midnight”. Anyhow, cei care au făcut posibilă îndeplinirea acestei dorințe a mii de fani români, sunt cei de la Events, cărora le mulțumesc din nou pentru inițiativa de a-i aduce pe băieți pe plaiuri mioritice.

Linkin Park

Linkin Park

Că te-au cucerit cu mixul de stiluri muzicale de pe  „Hybrid Theory„, ori cu energia albumului „Meteora„; să fie poate colaborarea cu Jay-Z, concretizata în albumul „Collision Course” sau piesele melancolice de pe „Minutes to Midnight„; indiferent cum ai devenit fan LINKIN PARK, e clar că nu trebuie să lipsești de la primul concert susținut de trupă în România, pe 6 iunie, începând cu ora 19:00 la Romexpo, în București!

Atmosfera va fi încinsă de trupa Zdob și Zdub, care va deschide concertul. Mai multe detalii găsiți aici:

https://musicandcultureblog.wordpress.com/2012/05/21/zdob-si-zdub-deschid-concertul-linkin-park/

Standarde pe măsura trupei!

Organizatorii evenimentului, Events, informează că cei de la Linkin Park sunt foarte exigenți atunci când vine vorba de sonorizare. În acest sens, ei au solicitat un sistem de ultimă generație, ultra-performant, care nu se găsește în România, și care este adus special pentru ei din Republica Cehă.

IMPOZANTĂ! Așa ar putea fi descrisă într-un cuvânt scena. Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave „Phoenix” Farrell, Joe Hahn și Rob Bourdon se vor dezlănțui pe o scenă care va măsura peste 400 m2, cu o înălțime de 14 m. Peste 500 de oameni (staff local și străin) vor participa la amenajarea ei, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilități și la configurarea backstage-ului. Show-ul dispune de o producție impresionantă și efecte de lumini spectaculoase.

Reguli de acces la concertul LINKIN PARK

Accesul în Parcarea A a Romexpo va fi permis începând cu ora 17.30. Pentru facilitarea accesului, ar fi bine să veniți din timp și să utilizați transportul în comun. Variantele pentru a ajunge la Romexpo sunt: metrou – Stația Aviatorilor, sau liniile RATB – tramvai 41, autobuze 331 sau 335. După ora 23.00, lor li se adaugă linia N113, pe ruta Piața Unirii – Piața Presei Libere.

Daca NU sunteti din Bucuresti si veniti direct de la Gara de Nord, puteti lua autobuzul de pe linia expres 780, care va lasa la Piata Presei Libere, deci vis-a-vis de Romexpo. Pretul unei calatorii pe linia expres este de 3,5 lei, iar pe liniile normale de 1,3 lei. Iar daca optati pentru TAXI, tariful oficial pe km. in Bucuresti este de 1,39 lei. Deci atentie la taxiuri, in care va urcati! 😉

Pentru cei care aleg varianta autoturism personal, Romexpo asigură parcare contra-plată (10 lei pentru toată durata desfășurării concertului, în parcările B și C). Accesul în parcarea A a Romexpo se va face prin Bulevardul Mărăști, prin două puncte (primul pentru spectatorii cu bilete la Gazon A și Gazon B, și al doilea pentru cei cu locuri în Golden Ring și Tribune).

Acces concert Linkin Park

Acces concert Linkin Park

Cu ce să NU veniți la concert!

În ziua concertului, peste 200 de oameni de ordine vor asigura securitatea și buna desfășurare a evenimentului. Participanții la concert sunt obligați să se supună controlului corporal făcut la intrarea în locație de către organele de securitate abilitate. În caz de ploaie, se recomandă folosirea pelerinelor de ploaie – accesul cu umbrele este strict interzis în incinta Romexpo. Toate băuturile și produsele alimentare se vor achiziționa pe bază de fise. Este interzis accesul cu brichete, băuturi, obiecte contondente, curele și lanturi metalice, aparate foto și camere video.

Ciuc Premium este berea oficială a concertului Linkin Park în România. Parteneri media: Rock FM, Sapte Seri, Adevarul, Click, Romania Libera, Ring, Sunete, Cancan, Ciao, Spy, Men’s Health, SuperPescar,  Metalhead.ro, BestMusic.ro, 220.ro, peTeava.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Hypestreet.ro, Rockarolla.ro, Bestial.ro, NewsOutdoor, Phoenix Media, Indoor Media, Cocor Channel, Face to Face Media, OOPs Media, The Light Cinema, Carturesti. 

Biletele sunt disponibile la prețurile de 130 lei – Gazon B; 200 lei – Gazon A; 270 lei – Golden Ring și 360 lei – Tribune VIP. Tichetele se pot cumpăra online, pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Vă las cu cel mai recent videoclip LINKIN PARK – Burn It Down! Aici găsiți un making of și detalii despre clip!

Reclame