LINKIN PARK – videoclip la „Burn It Down”

It’s finally released, fresh out of the oveeeeeen: LINKIN PARK‘s new video for „Burn It Down” single!

Până la o variantă tradusă a blogului în limba engleză, asta a fost pentru sutele de fani din străinătate care au trecut pragul MUSIC PASS în ultimul timp, accesând, cu precădere, articolele despre concertul LINKIN PARK în România, care va avea loc pe 6 iunie, la Romexpo în București! 😀

În urmă cu o oră, băieții de la LINKIN PARK au lansat pe MTV în premieră mondială videoclipul piesei „Burn It Down! Acesta este primul single promovat de pe cel de-al cincilea material discografic lansat de trupă. Albumul „Living Things” va vedea lumina showb(l)i(t)zz-ului pe 26 iunie 2012. Vă invit să vedeți cum a fost creat cover-ul albumului, iar mai jos aveți tracklist-ul cu piesele incluse pe acesta.

Tracklist-ul albumului „Living Things”:

1. LOST IN THE ECHO
2. IN MY REMAINS
3. BURN IT DOWN
4. LIES GREED MISERY
5. I’LL BE GONE
6. CASTLE OF GLASS
7. VICTIMIZED
8. ROADS UNTRAVELED
9. SKIN TO BONE
10. UNTIL IT BREAKS
11. TINFOIL
12. POWERLESS

Revenind la clip, Burn It Down” a fost filmat în studiourile din Los Angeles, pe 28 februarie 2012. Joe Hahn, dj-ul și regizorul majorității clipurilor LP, a venit cu scenariul, ideeile legate de decor și cu post-producția. Practic, Mr. Hahn s-a ocupat de tot, fiind ajutat de o echipă de profesioniști.

În clip îi putem vedea pe Chester, Mike, Rob, Brad, Phoenix și evident, pe Joe, performând pe o scenă fantezistă,  într-un decor care pare destul de simpluț în making of, dar nu și în videoclip. Efectele speciale și flăcările virtuale nu au lipsit nici ele, iar ceea ce a ieșit e ceva deosebit. Tipic LP! 🙂 Aveți aici și o primă parte a making of-ului!

Mă bucur nespus de mult că m-am numărat printre fanii care au văzut clipul în primele minute de la lansare. Noaptea aceasta e dedicată trupei, căci odată cu lansarea clipului, cei de la MTV First au profitat de prezența trupei în Europa și i-au intervievat pe Chester, Mike și Joe. De acolo am aflat că pentru turneul european din această vară, cei șase membrii pregătesc multe surprize și promit că playlist-ul va îmbina piesele noi cu hit-urile copilăriei/adolescenței noastre.

Interviul a fost transmis prin live stream, fapt ce m-a făcut să-mi dau seama cât de mult au evoluat lucrurile în materie de tehnologie. Nu că n-aș fi băgat de seamă până acum, însă raționamentul vine în comparație cu un live chat cu Mike Shinoda la care am participat în urmă cu 6 ani. Îmi amintesc că am stat de dimineață până la miezul nopții ca să prind un loc în chat-room și să nu mă deconectez cumva.

Cu mai multe amintiri legate de trupă promit să revin în săptămâna următoare. Vă avertizez că urmează lucruri interesante! 🙂

Până atunci, vă sugerez să vă cumpărați bilete la primul concertul LINKIN PARK în România: 6 iunie, Romexpo, București. Show-ul este organizat de Events și susținut de Ciuc Premium.

Music Pass TIP: La categoria Golden Ring mai sunt doar 500 de bilete!

Cât despre clipul Burn It Down„, îl puteți vedea pe site-ul oficial al trupei sau pe MTV.tv, accesând link-ul:

http://www.mtv.tv/news/linkin-park-new-video-burn-it-down-mtv-first/

UPDATE: Cel mai nou clip LP a fost urcat și pe contul lor de Youtube! Check it out! 😀

Reclame