Making of Holograf – Cât de departe

Trei zile! Atât a trecut de când cel mai recent videoclip al trupei Holograf a fost lansat!  🙂

Making of Holograf - Cat de departe

Making of Holograf – Cat de departe

Cât de departe” este piesa, „Love Affair” este albumul pe care o regăsiți. „Afacerile dragostei” au început de Dragobete, atunci când trupa Holograf a susținut un concert de amploare la Sala Polivalentă din București. Concertul a avut loc pentru a celebra lansarea celui de-al doisprezecelea album, alături de fanii legendarei trupe. Cei veniți la show s-au putut bucura nu doar de cei cinci membrii Holograf, ci și de participarea extraordinară a sopranei Angela Gheorghiu.

Primul single extras de pe „Love Affair” a fost „Nu mai e timp”, un featuring de excepție alături de Angela Gheorghiu. Piesa a beneficiat și ea de un videoclip, nu foarte difuzat, însă.  Despre „Nu mai e timp” ați putut citi un material inedit pe MUSIC PASS.

Cu fix trei săptămâni în urmă, pe 28 aprilie, videoclipul celui de-al doilea single a început să prindă contur. S-a luat una bucată regizor (Alex Fotea), cinci artiști în adevăratul sens al cuvântului (Holograf), patru cupluri îndrăgite (LaLa Band) și multe alte personaje care au creat o atmosferă primăvăratecă, propice iubirii.

Holograf si LaLa Band

Holograf si LaLa Band

Cele patru cupluri care au jucat diferite roluri în clip, au fost formate chiar din membrii  LaLa BandAlina, Dorian, Cristina, Vlad, Alexia, Dima, Sore și Rapha. Cei opt tineri din serialul „Pariu cu viața” difuzat pe PRO TV, au interpretat diferite scene foarte asemănătoare cu situații reale din viața unor cupluri normale.

Nu putem să spunem decât că este, cu adevărat, o mare onoare să jucăm în videoclipul trupei Holograf și ne bucurăm foarte tare că ne-au ales pe noi!” au declarat entuziasmați cei opt tineri din LaLa Band.

LaLa Band la filmările clipului trupei Holograf

LaLa Band la filmările clipului trupei Holograf

Toate poveștile de dragoste sunt cântate, contemplate și câteodată chiar salvate de Dan Bittman & Co. . „Cât de departe” s-a filmat pe strada Stavropoleos din Centrul Vechi al Capitalei și pe acoperișul unei clădiri din zona Pieței Victoria.

Am ales împreună cu fanii noştri numele acestei piese.  Am făcut un sondaj atât pe contul nostru de Facebook cât şi pe contul Europa FM, iar fanii au votat această piesă.„, a declarat Edi Petroşel, toboşarul formaţiei.

Making of Holograf - Cat de departe

Making of Holograf – Cat de departe

Tehnica folosită pentru shooting-ul videoclipului a fost one-shot, astfel că a fost nevoie de șase ore de repetiții, înainte de filmările propriu-zise. Ce a ieșit, vedeți în clip! 😀 Iar dacă sunteți curioși să aflați cum s-a văzut totul din spatele camerelor, MUSIC PASS a fost acolo pentru a vă oferi acces în culisele industriei muzicale, așa cum v-am promis la relansarea blogului.

Vă invit pe pagina de Facebook MUSIC PASS, acolo unde vă așteaptă un album cu poze de la making of-ul clipului Holograf – „Cât de departe”.

Diana Ciobotea alături de Dan Bittman, la filmări

Diana Ciobotea alături de Dan Bittman, la filmări

Music Pass TIP: Cât de departe” este un clip cu atât mai special pentru acest blog, cu cât la minutul 2:00, o puteți vedea și pe subsemnata „cântând” lângă unul dintre bassiștii mei preferați, maestrul Iulian Vrabete. 😀

Credit foto: Diana Ciobotea

Reclame