Videoclip Alex Velea – Cand noaptea vine

Fratziwear-ul Alex & HaHaHa Production CO. vin cu (pre)artileria grea de vara! 😀

Magic! Așa aș descrie eu cel mai recent videoclip lansat de Alex Velea, la piesa „Când noaptea vine”.

Alex Velea - Cand noaptea vine

În doar 24 de ore de la lansare, „Când noapte vine” a depășit 100.000 de vizualizări pe contul de Youtube al HaHaHa Production. Să fie „de vină” versurile piesei pe care orice fată cred că-și dorește să le audă spuse din partea celui care îi ține mintea (pre)ocupată, să fie povestea videoclipului, atmosfera sau dansul pasional, cert e că piesa beneficiază de un clip care o poate recomanda oricând atât în țară, cât și peste hotare.

Explicația vine chiar de la interpret: „Este un clip foarte romantic, foarte personal. Cuvinte de dragoste ce prind forma unui dans fantastic. Sper să vă facă să visați cu ochii deschiși la sufletul pereche și să vă aducă mai aproape de el”, spune Alex.

Iulian Moga s-a întrecut pe sine cu acest clip. În regia sa, filmările au durat două zile și s-au desfășurat în studiourile Castel Film din București. Așadar, tot respectul, maestre Moga!

Alex_Velea_Cand_noaptea_vine

Cu vocea inconfundabilă, sound-ul dinamic, mișcările și forma fizică de invidiat, Alex se menține în preferințele publicului, fiind unul dintre cei mai iubiți și carismatici artiști din România. Nu o spun eu, ci o arată accesările piesei. Lansată cu doar trei săptămâni înaintea clipului, piesa „Când noapte vine” a adunat aproape un milion de ascultări pe același cont de Youtube.

În final, ca să-l parafrazez pe Alex: „this is international, baby”! Culmea, un clip realizat la standarde internaționale, dar la o piesă în limba română. Uite că se poate! 🙂

Music Pass TIP: Vreau să fiu prima care îi urează „La Mulți Ani!” lui Alex, așa că boy, să fii sănătos, ca să ne poți încânta muuult timp de acum încolo cu muzica și ideile tale faine și să rămâi tot așa pozitiv și haios, ca până acum! 😀 Pentru un 13 mai minunat, de la craioveancă la craiovean! :))

Reclame