Concert Smiley @ Hard Rock Café Bucuresti

Luna mai a sosit, în sfârșit! 😀 (Primă)Vara s-a instalat și ea, iar concertele nu mai contenesc să apară în agendă! Câteva zile ne mai despart de un concert Smiley ce se anunță a fi incendiar, într-o locație în care ajung să cânte doar artiștii care s-au făcut remarcați prin show-urile live susținute.

Concert-Smiley-Hard-Rock-CafeCum Hard Rock Café e un soi de Walk of Fame bucureștean, Smiley va pași pe urmele unor nume grele din rock-ul românesc și nu numai, precum Phoenix, T-REX, Pasărea Colibri, Direcția 5 ș.a. Pe 10 mai, zâmbărețul vă așteaptă să cântați cu el piesele deja cunoscute marca HaHaHa Production, dar într-un stil în care vă asigur că nu le veți mai recunoaște! O să fie super interesant, așa că nu trebuie să lipsiți de la concertul LIVE Smiley, pentru prima dată pe scena Hard Rock Café din București, in seara de 10 mai, începând cu ora 21.

Cu Marius Pop la chitară, Marcel Moldovan la tobe, Alex Racoviță la clape și Radu Niculescu la bass, Smiley va transforma seara de 10 mai intr-una de neuitat.Intrarea la concert se va face pe bază de bilet. Puteți achiziționa bilete la eveniment în două moduri:

– Pe http://www.rezervariclub.ro/ poți rezerva și plăti online bilete în valoare de 50 RON, care asigură participarea la concert și loc la masă. Prezintă în seara concertului voucher-ul care dovedește că ai efectuat corect rezervarea și vei fi condus direct la masă.
– Începând din 20 aprilie poți cumpăra bilete și de la Hard Rock Café, la pretul de 60 RON.

Hai să asculți și tu pentru prima dată LIVE cel mai recent single Smiley – „Dead Man Walking” pe 10 mai, incepând cu ora 21 la Hard Rock Café, un eveniment organizat de Sprint Media Group și BestMusic.

Reclame