Concertul Linkin Park – vânzări record de bilete!

Prima săptămână = primele 3000 de bilete vândute la concertul Linkin Park!

La o săptămână de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul LINKIN PARK în România, fanii au manifestat un real interes, cumpărând 3000 de bilete.

Vești bune de la Linkin Park

Pentru cei nerăbdători să audă sound-ul celui de-al cincilea album Linkin Park, cei șase membrii au lansat în urmă cu câteva zile, primul single.

Se numește „Burn It Down„, este produs de Mike Shinoda și Rick Rubin, iar în curand va beneficia și de un videclip oficial în regia lui Joseph Hahn, DJ-ul trupei. „Burn It Down” are un sound specific hit-urilor de pe primele albume LP, „un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal”, spune frontman-ul trupei, Chester Bennington.

Cu ce se mai ocupă băieții de la Linkin Park, între timp?

Dacă în minte vă răsună întrebarea de mai sus, vă spun că Chester, Mike, Joe, Rob, Brad și Phoenix lucreaza în prezent la noul album, intitulat „Living Things„, care va fi lansat la 20 de zile după concertul din România, pe 26 iunie. În lunile mai și iunie, trupa se va afla în turneu prin Europa. Apoi, din august și până în septembrie, Linkin Park va susține o serie de concerte în USA, alături de cei de la Incubus.

Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm cu interes concertul Linkin Park de la București, ce va avea loc pe 6 iunie, începând cu ora 20, la Romexpo. Luați-vă bilete, căci nu se știe când se va declara sold-out-ul!

Organizatorii evenimentului, cei de la Events, continuă oferta de pre-sale, pentru încă o săptămână. Astfel, până pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achiziționate la prețul special de 180 lei. Iar dacă stați prost cu banii, căci se anunță o vară toridă în materie de concerte mari, Eventim îți dă șansa de a cumpăra bilete în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

[CLICK] Găsești aici toate detaliile despre concertul LINKIN PARK în România, despre categoriile de bilete și harta locației concertului. [CLICK]

Music Pass TIP: Fiul cel mare al lui Chester împlinește astăzi 12 ani. MUSIC PASS says „Happy Birthday, Draven Sebastian!”. 🙂

Acum, e timpul pentruBurn It Down. În ilustrația piesei îl regăsiți pe solistul Chester Bennington, dar și versurile piesei, care trebuiesc învățate, căci o vom auzi LIVE la București! 😀 Enjoy!


 

Reclame