LINKIN PARK. 6 iunie 2012. Romexpo. București!

E OFICIAAAAL!!!

Linkin Park vor concerta pentru prima oară în România pe 6 iunie în București, la Romexpo!

Visele pot deveni realitate, clar! 😀

Dacă în urmă cu 10 ani doar speram ca trupa mea preferată să ne viziteze măcar o dată țara, acum, chiar se va întâmpla! 😀 Și nu vin doar în vizită. Chester Bennington, Mike Shinoda, Joseph Hahn, Rob Bourdon, Brad Delson și Dave Phoenix Farrell vor susține un concert incendiar pe 6 iunie la București, în incinta Romexpo, începând cu ora 20. Pentru asta, nu pot să nu le mulțumesc organizatorilor Events și partenerului evenimentului, Ciuc, pentru că au făcut posibil acest concert! 😀

E cât se poate de oficial! În urmă cu doar câteva minute, pe site-ul oficial al trupei a fost afișat concertul de la București! 😀 Dovada, chiar aici!

LINKIN PARK concert Romania

Așa cum v-am promis ieri, când concertul era încă în faza de discuții, o să vă țin la curent cu toate detaliile legate de venirea trupei în România. Așadar, rămâneți pe MUSIC PASS!

Turneul „A Thousand Suns Tour” e „vinovat”! 🙂

De la începuturile lor, ca Hybrid Theory în 1996, ulterior sub numele de Linkin Park (1999), cei șase membrii au creat conform „Teoriei Hibridului” care le caracterizează stilul, 4 albume: Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes to Midnight (2007) și A Thousand Suns (2010).

Turneul de promovare cu același nume, „A Thousand Suns Tour„, a traversat 5 continente și 30 de țări, prilej cu care cei șase au cântat în fața a peste un milion de fani.

Linkin Park cânta pentru prima dată nu doar în România, ci si in zona Balcanilor, ceea ne face sa credem ca vom avea si numerosi spectatori din tarile vecine” spune Sorina Burlacu, Director General Events.

Linkin Park lucrează în prezent la cel de-al cincilea album, care va fi lansat în vara anului 2012. După o perioada de experimente și într-o era în care mai toate formațiile merg spre dubstep, Linkin Park au decis să revină la soundul inițial.

Frontman-ul trupei, Chester Bennington afirmă despre noul proiect că:

„O să fie ceva mult mai familiar oamenilor decât a fost “A Thousand Suns”. Am incorporat mult sunet de chitară, refrenuri grandioase, dar și câteva elemente electronice grele. Vom încerca să venim cu un sound greu, fără să mergem prea mult înspre metal“. Chester Bennington a mai dezvăluit că, din punct de vedere al temelor lirice, se va baza pe chestiuni mult mai personale. “Am scris mult despre relații”, a explicat el. “Nu suntem o trupa politică, ci avem o puternică orientare sociala.”

Cea din urmă afirmație a solistului se fundamentează pe acțiuni sociale concrete ale trupei. Astfel, în 2005, Linkin Park a pus bazele Music For Relief, o organizație caritabilă non-profit, care a adunat peste cinci milioane de dolari pentru victimele dezastrelor naturale. Suma de 2,2 lei din fiecare bilet vândut la concertul din România va merge către Music For Relief.

Bilete la concertul Linkin Park

Biletele vor fi puse în vânzare de maine, vineri, 13 aprilie, la prețurile de 130 lei – Gazon B; 200 lei – Gazon A; 270 lei – Golden Ring si 360 lei – Tribune VIP. Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei.

Tichetele se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

În acest moment, Linkin Park este trupa pe primul loc la numărul de fani de pe Facebook, cu peste 36 de milioane de „adepți”. Au anunțat concertul din București, chiar acum și pe Facebook-ul lor.  Vezi anunțul aici.

Music Pass TIP: Dragilor, pentru că mai e foarte puțin până la ziua mea de naștere, 3 mai, acum știu ce vreau cadou! Un bilet la Golden Circle ori la VIP (nu fac mofturi, dar chiar vreau să-mi și văd preferații!), o invitație sau acreditare de presă la eveniment. 😀

Cine mai merge la concertul Linkin Park, ce va avea loc pe 6 iunie la Romexpo în București? 😀

Reclame