In the end, Linkin Park la București?

După lungi așteptări, există o mare probabilitate ca trupa Linkin Park să concerteze în această vară la București!

Potrivit Metalhead, Chester, Mike, Joe, Brad, Rob și Phoenix, adică Linkin Park, ar urma să susțină un concert pe data de 15 iunie la București, pe deja celebra National Arena, dacă negocierile cu managementul trupei se vor finaliza cu succes.

Linkin Park concert

Cine va concerta pentru prima dată pe National Arena?

Inițial s-a anunțat că cei de la Red Hot Chili Peppers vor susține pe 31 august primul concert de mare anvergură de pe National Arena din București. Asta până ieri. După confirmarea oficială a sosirii artistei Lady Gaga în România pentru concertul de pe 16 august, pe stadion vor răsuna mai întâi hit-uri precum „Born this way„, „Marry the night” și „Bad Romance„.

După zvonurile de azi dimineață, lucrurile s-ar putea schimba din nou. Dacă acestea se vor adeveri, cei de la Linkin Park vor fi cei care vor inaugura seria concertelor susținute pe stadionul National Arena.

Linkin Park – turneu european

În lunile mai-iunie, Linkin Park se află în turneu prin Europa, urmând să suțină concerte în orașe din țări apropiate de România. Astfel,trupa va poposi în Polonia la Varșovia pe 9 iunie, la Moscova pe 10 iunie, în Ucraina pe 12 iunie, pe 14 iunie la St. Petersburg în Rusia și în cele din urmă, DACĂ negocierile se finalizează, la București pe 15 iunie.

Îmi pare rău că deocamdată nu vă pot confirma că trupa va veni în România, dar promit să vă țin la curent cu toate noutățile legate de posibilul concert Linkin Park la București.

Music Pass TIP: Curioși de când aștept eu acest concert? Aflați din articolul Muzica à la Diana Ciobotea!

Să vă auuud! Cine mai așteaptă de ani de zile concertul Linkin Park în România și cine va merge dacă acesta va avea loc? 😀

Reclame