Leapsa: Cand si cum m-a ajutat Internetul mobil?

În cadrul competiției RoBlogFest 2012, la care MUSIC PASS a fost nominalizat la 3 categorii, s-a dat startul unei lepșe care mi-a atras atenția.

Tema lepșei este: “Găsește inspirația în tot ce te înconjoară cu internetul mobil de la Orange!”, temă care se potrivește perfect cu domeniul prezent pe blogul meu: muzica. Read & see! 🙂

Când spun „internet mobil”, primul lucru care îmi vine în minte este una dintre cele mai fericite întâmplări din viața mea.

Toamna trecută a avut loc Gala Romanian Music Awards 2011, la Brașov. Pentru că m-am numărat printre jurnaliștii acreditați la eveniment, nu puteam lipsi de acolo. Așadar, dis de dimineață m-am urcat în tren și am pornit către orașul de la poalele Tâmpei.

Pe drum, în tren eram conectată pe Facebook pentru a vedea cine a mai ajuns prin Brașov, care dintre artiști au făcut deja repetiții, detalii despre eveniment, în general. Totuși, ceea ce mă frământa cel mai mult era să aflu dacă am câștigat sau nu concursul organizat de Pepsi numit „Dă un Refresh vieții de Clubber”. Mă înscrisesem pe la începutul lui septembrie cu ideea de a inventa club-trenuri, care să pornească în fiecare weekend din gara București Nord pe toate magistralele țării cu opriri în cele mai importante orașe. Ideea era să se organizeze petreceri tematice, cu concerte, dansatori, lumini, tot, pentru a da șansa și celor din provincie să se distreze în stil „bucureștean”, iar în loc de bilet club-călătorul să se prezinte cu o costumație specifică temei petrecerii și cu un produs Pepsi. 😉

După ce am reușit să-mi conving o mulțime de prieteni să mă voteze, am intrat în finală. Pe lângă mine, mai rămăseseră în concurs încă 9 idei. Din cele zece, INNA trebuia să alegă ideea câștigătoare, iar premiul era colosal: O experiență VIP alături de artistă și echipa ei la unul dintre concertele sale internaționale, cu toate cele asigurate. Cum o apreciam pe INNA încă de la începuturile sale muzicale și fiind pasionată de industria muzicală și curioasă de cum se desfășoară un concert la nivel internațional, n-am ezitat să mă înscriu.

Internet mobil în TREN către Brașov

Revin la drumul către Brașov. Trecuse deja o zi peste termenul de anunțare al câștigătorilor. Mă simțeam ca o oală sub presiune și tot dădeam refresh la pagina de Facbook a concursului. Noroc cu internetul mobil de la Orange, cu care am avut semnal pe tot parcursul drumului.  Pe la Bușteni, la al 100-lea refresh, am văzut scris maaaare: „Câștigătoarea unei experiențe VIP alături de INNA și echipa ei la unul dintre concertele lor internaționale este DIANA CIOBOTEA! Felicitări!!!”. Am exclamat tare: „OMG! WOW! Nu pot să creeed!!!” În secunda următoare, toate privirile erau îndreptate către mine. Câteva persoane m-au întrebat ce s-a întâmplat. Le-am zis că mi s-a îndeplinit o mare dorință, căci cine ar fi crezut o asemena întâmplare? 😀 Nu-mi venea să creeed nici mie! Era fabulos!

Am citit și recitit postarea. Eram toată un zâmbet! 😀 😀 😀 Mi-am sunat părinții, le-am dat vestea cea mare aflată cu ajutorul Internetului mobil de la Orange și mi-am continuat drumul către Brașov.

Beneficiile navigării direct de pe mobil nu s-au oprit aici!

Fiindcă am aflat vestea în drumul meu către RMA, am știut că în acea seară trebuie să strâng tare, tare în brațe și să pup de cel puțin zece ori ființa care a avut încredere în ideea mea. Zis și făcut! Seara, la premii, am zărit-o pe INNA și m-am dus direct la ea! I-am zis: „Bună! Îți spune ceva numele de Diana Ciobotea?”. Mi-a răspuns: „Aaa, e câștigătoarea de la concursul Pepsi Refresh!”. Zic: „Eu suuunt!”.

Spuneam mai sus că trebuia să îmbrățișez pe cineva… N-am mai apucat! Într-o fracțiune de secundă, INNA a fost cea care m-a cuprins cu brațele și m-a pupat, fiind vizibil bucuroasă! Am început să sărim amândouă în sus și să țipăm de bucurie! 😀

După ce ne-am mai liniștit, mi-a spus că ideea mea a fost de departe cea mai bună și că nu putea premia o alta. Menționez că INNEI i-au fost înmânate ideile fără numele participanților, deci clar a ales în funcție de idee. După ce ne-am bucurat, ne-am despărțit cu fraza: „Unde plecăm? Nu contează! Ne vom distraaaa!!!”. Și așa a fost! 😀

Află cum a decurs experiența mea VIP alături de INNA cu un click aici!

Internetul mobil folosit în tren, mi-a dat una dintre veștile cele mai bune primite vreodată și m-a ajutat să-i mulțumesc INNEI în timp real, pentru încrederea acordată!

Nimic nu e întâmplător. Idee legată de club-trenuri, premiată pe tren! 😀

Leapșa merge mai departe către Valentin Bosioc și către Cristina. Dintre cei 6 bloggeri oficiali ai campaniei, am ales să mă înscriu la Criserb.

Sper să câștig una dintre cele două tablete Motorola Xoom 2. Până la urmă, e bună și cartela PrePay cu trafic de internet inclus, dar mi-ar prinde tare bine o tabletă, căci momentan nici smartphone n-am. Fără a bloggui o zi (din lipsă timpului de stat acasă în fața laptopului) a devenit un impediment în dezvoltarea blogului meu, problemă ce trebuie rezolvată cât mai rapid. 🙂

Reclame