Videoclip INNA – WOW!

INNA a lansat în urmă cu câteva minute videoclipul piesei WOW!

WOW, WOW, WOW! Asta spune cântăreața, asta exclam și eu după ce l-am vizionat! 😀

INNA WOW

În cel mai recent videoclip, Elena Alexandra Apostoleanu aka INNA schimbă mai multe ținute, mai multe coafuri, mai multe roluri. De la Alice în Țara Minunilor, la Albă ca Zăpada, artista dă viață mai multor personaje.

Personaje WOW

În clip se simte atmosfera de vară, distracția e la ea acasă, căci INNA nu e singură! Pe lângă dansatorii săi, în clip mai apar și câțiva pitici, personaje de poveste și mama vitregă a Albei ca Zăpada, interpretată de VJ-itza Music Channel, Sânziana Negru. O apariție inedită o constituie și Robo, dansatorul care a cucerit o țară întreagă cu flexibilitatea sa, în cadrul show-ului Românii au Talent.

Melodia WOW este inclusă pe albumul „I am the Club Rocker”, lansat de artisă anul trecut.

Filmări WOW

Videoclipul s-a filmat în studiourile Media PRO din Buftea, în regia fotografului INNEI, Edward Aninaru. Aceasta a fost prima experiență a sa în calitate de regizor și zic eu, s-a descurcat de minune!

Music Pass TIP: Pentru a afla detalii despre INNA direct de la artistă, citește interviul acordat în EXCLUSIVITATE de aceasta pentru MUSIC PASS (Diana’s Music & Culture Blog, pe atunci)!

Credit foto: Edward Aninaru

Cine e mai WOW? Clipul, INNA sau piesa? 😀

Reclame