3 x HIT from 3 x Ha!

La aproape o lună de la rebranduirea blogului, pe MUSIC PASS pornesc o nouă rubrică!

„3 x HIT” va fi locul în care veți găsi postate articole inedite despre „prospăturile” în materie de HIT-uri. Și nu oricum, ci printr-o abordare unică.

Când toată lumea se axează pe „Top 3 piese de la X artist”, „3 in 1” etc, MUSIC PASS vine cu o nouă abordare: 3 HIT-uri de la aceeași casă de discuri/producție ori de la același compozitor sau de pe același album.

Astfel, ceea ce v-am promis la relansarea blogului începe să prindă contur. Pe lângă promovarea artiștilor și a muncii acestora, voi muta lumina reflectoarelor și pe elementele din culisele industriei, fără iz de paparazzi, repet! 🙂 Pe MUSIC PASS veți găsi detalii despre cei fără de care HIT-urile nu ar fi HIT-uri. Mai mult, pentru că trăim într-o lume agitată, în care timpul liber se reduce tot mai mult, MUSIC PASS vine în întâmpinarea celor care sunt la birou ori la școală pe timpul zilei și care nu au timp să citească trei articole diferite despre artiștii lor preferați.

Primii pe listă sunt gașca veselă de la HaHaHa Production! 😀

Am ales să încep cu ei rubrica „3 x HIT” deoarece în urmă cu câteva minute au lansat noul videoclip al lui Mishelle.

1.HIT: Mishelle – „It feels so good”

Despre cel de-al doilea single al basarabencei v-am mai povestit aici. Videoclipul piesei „It feels so good” a fost lansat astăzi și este o feerie, după părerea mea! 🙂

Produsă de Randi pentru HaHaHa Production, „It feels so good” este o piesă inspirată de o poveste adevărată, al cărei clip te invită să visezi cu ochii deschiși: te plimbă printre nori albicioși și te face să revii cu picioarele pe pământ zâmbind. Regia este semnată de Igor Levinschi.

Lansat în primăvara anului 2011, Mishelle este un proiect HaHaHa Production și Sens Music care a confirmat încă de la single-ul de debut „Only you” – nr.1 în topurile din România, Rusia, Ucraina sau Moldova. Aflați aici mai multe detalii despre primul single.

2.HIT: Shaka Muv feat. DJ M.E.G & JJ – Illegal

Se ia una bucată Miruna Mănescu aka Shaka Muv, se amestecă cu puțin JJ, Randi și DJ M.E.G, apoi se condimentează cu beat-uri rapp, R&B și electro și se bagă în cuptorul HaHaHa Production. Se lasă până prinde o crustă de HIT, apoi se scoate din cuptor și se servește fierbinte la posturile de radio/TV.

Cel de-al doilea single al proiectului Shaka Muv, după Save, Save, Illegal  a fost realizat de Randi. Artistul a lucrat la el împreună cu DJ M.E.G, colaborator al lui Timati și unul dintre producătorii hitului „Welcome to St. Tropez”. Cât despre videoclip, acesta a fost filmat în studiourile Castel Film, în regia lui Iulian Moga.

Randi declară: „Am vrut să aducem pe piață o nouă piesă care să poarte semnătura distinctă Shaka Muv. Este un proiect plin de exotism și energie, o nebunie cu mult dans și fantezie. Sunt convins că fanii vor aprecia acest single și cred că foarte curând Shaka Muv va deveni o referință a muzicii dance”.

Cine servește o felie ilegală de Shaka? 😀

3.HIT: Ruby – Miracle of Love

Ruby este o artistă relativ nouă în peisajul muzical românesc, dar care a prins foarte, foarte bine atât pe radiouri, cât și pe TV.

În urmă cu două săptămâni artista și-a lansat primul videoclip din cariera sa muzicală. Piesa Miracle of Love” a fost produsă tot în studiourile HaHaHa Production și este promovată de Cat Music. Muzica și versurile sunt semnate de Șerban Cazan, unul dintre cei mai talentați producători români. La compoziție a mai lucrat și artista, dar și Smiley, pe care îl puteți auzi la începutul piesei.

Despre videoclip vă pot spune că a fost filmat într-una dintre cele mai luxoase vile din România, în regia maestrului Iulian Moga.

Debutul Anei Claudia (Ruby) a fost unul încununat de succes. Primul său single a intrat deja pe posturile de radio și tv, concertele în străinătate au început și ele, iar Facebook FanPage-ul Ruby numără peste 100.000 de fani. Să fie „de vină” look-ul ei sexy, vocea, party-piesa sau toate la un loc. Nu știu, dar cert e că și-a asigurat un bun start în muzică.

Eu îi urez succes și o să urmăresc evoluția ei. 😉

Acestea fiind spuse, sper că sunteți încântați de noua rubrică marca MUSIC PASS! Până la următorul articol „3 x HIT”, ascultați cele trei piese propuse de mine și distrați-vă la maximum!

Credit foto Ruby:Seelview

Paaaa! 😀

Reclame