Happy Birthday, Gaga!

Lady Gaga împlinește astăzi 26 de ani!

Stefani Joanne Angelina Germanotta aka Lady Gaga s-a născut pe 28 martie 1986 în New York. Talentul și pasiunea pentru muzică s-au manifestat încă din copilărie. La 4 ani a început să studieze pianul, apoi și-a continuat studiile muzicale la Tisch School of Arts.

Lady Gaga

Rebelă din adolescență, în perioada liceului și a școlii generale nu se simțea ca făcând parte din peisaj fiindcă ai săi colegi o considerau excentrică și provocatoare. De mai bine de patru ani, însă artista se integrează perfect în peisajul industriei muzicale, fiind celebră pentru aparițiile sale originale, bizare, de multe ori șocante. Cuvintele sunt de prisos în ceea ce o privește! 🙂 Piesa/Clipul de mai jos spune totul!

So, Happy Birthday, Gaga! May the fame be with you many, many years from now on! 😀

Țin să vă spun că Lady Gaga este prima artistă sărbătorită pe Music Pass. Până acum, deși neintenționat, sărbătoriți au fost doar artiștii de sex masculin. Însă mă voi revanșa față de artiste anul acesta! 😀

Vezi AICI artiștii sărbătorți pe Music Pass până acum!

Music Pass TIP: Lady Gaga se apropie vertiginos de 50 de milioane de fani pe Facebook.  Am urmărit pagina sa și în medie, în 5 minute aproximativ 170 de persoane dau LIKE paginii sale.

Sursa foto: ladygaga.com

Reclame