La Multi Ani, Catalin Josan!

În urmă cu fix 25 de ani, venea pe lume în capitala Republicii Moldova, Cătălin Josan.

Catalin JosanAșa cum obișnuiesc să fac de ziua fiecărui artist pe care îl apreciez, și lui Cătălin îi urez un sincer „La Mulți Ani”! De asemenea, îi doresc multă sănătate, inspirație și baftă cu piesa „Call my name” la Eurovision. Pentru cei care încă nu au aflat, Cătălin a obținut primul loc în cadrul preselecției naționale Eurovision 2012, acumulând cel mai mare punctaj acordat de un juriu de specialitate: 98 de puncte. Cătălin i-a surclasat cu doar două puncte pe cei de la Mandinga și a lor „Zaleilah” și pe Viky Red cu piesa „If you feel my love”.

Pe data de 10 martie va avea loc selecția națională din cadrul competiției europene,  în urma căreia vom afla cine va pleca la Baku, în Azerbaijan pentru a ne reprezenta la cea de-a 56 ediție a Eurovisionului.

Surprizele nu se opresc aici! Cătălin a demonstrat mereu că este un artist extrem de muncitor, care știe că pentru a avea succes este nevoie de mult talent (are din plin!), dar și de foarte multă muncă. Odată cu împlinirea a 25 de ani de viață și totodată a 20 de ani de studiu muzical, Cătălin se pregătește de lansarea celui de-al doilea album din cariera sa. Acesta este preconziat că va ieși în lumina reflectoarelor la sfârșitul lunii martie, urmând a fi lansat în Franța și Italia, țări în care Cătălin înregistrează succes după succes. Printre cele mai de seamă reacții pozitive date de italieni muzicii sale, se numără acordarea Discului de Aur pentru vânzările de pe iTunes ale piesei „Don’t wanna miss you”.

Cătălin, ține-o tot așa, căci sigur vei cuceri lumea cu muzica ta. Inchei cu rima mea și vă las cu melodia ce are mari șanse să ne reprezinte la Eurovision 2012: „Call my name”!

 

Reclame