Alessandro Safina – sensibilitate si romantism de primavara

Prima zi de primăvară a sosit, calendaristic vorbind, căci dacă este să ne luăm după vremea de afară, în București a fulguit azi noapte, deci mai durează până primăvara își va intra în drepturi.

Anotimpul florilor a debutat ca în fiecare an cu săptămâna dedicată femeilor. Între 1 și 8 martie orașul s-a transformat într-o mare de tarabe cu mărțișoare și alte obiecte specifice acestor zile.

Odată cu primăvara, parcă s-a trezit la viață și industria muzicală. Artiștii compun mai mult, se filmează videoclipuri săptămânal, agenda concertelor a început să se umple. Și pentru că a venit vorba de concerte, primăvara aceasta ne rezervă multe surprize.

O atenție specială merită concertul lui Alessandro Safina. Da, doamnelor și domnișoarelor, Alessandro Safina va reveni în România pentru a ne încânta fix înainte de Ziua Femeii, pe data de 7 martie începând cu ora 19:30 la Sala Palatului. Și nu va fi singur pe scenă! La un tenor de talia sa, se pretează o orchestră pe măsură, iar alta mai potrivită decât cea de la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” din București nici că se putea. 🙂

Așadar, când soții, iubiții, copiii vă întreabă ce cadou v-ați dori de Ziua Femeii știți ce să le spuneți. Prețul unui bilet la concertul tenorului Italian este în funcție de categoria locului din sală. Există patru categorii:

VIP: 200 lei
Categoria I: 150 lei
Categoria II: 100 lei
Categoria III: 50 lei

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Alessandro Safina este unul dintre cei mai celebrii tenori din lume datorită timbrului său special și a senzibilității pe care o transmite prin operele sale muzicale. Alessandro provine dintr-o familie cu dragoste pentru operă și muzica clasică. A început să studieze muzica încă de la vârsta de 9 ani. Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost aceea de a crea un gen sentimental, nou de pop opera. Aceast vis s-a concretizat în lansarea din 1999 a albumului intitulat „INSIEME A TE”, nume purtat și de concertul de la Sala Palatului din data de 7 martie începând cu ora 19:30.

Pentru a ne face așteptarea mai ușoară, vă propun să-l ascultăm pe Alessandro Safina cu celebra sa capodoperă „Luna” interpretată într-un decor desprins parcă din vremea în care zeitățile își petreceau timpul ascultând muzică înălțătoare, sentiment pe care și muzica lui Safina ți-l dă.

Reclame