Melodii de dragoste: Valentini sau Valentine?

Diana’s Music & Culture Blog și-a propus să sărbătorească dragostea în cele mai frumoase forme ale ei. Și cum ne place muzica tuturor, ce poate ajunge mai rapid la inimă, pentru a genera sentimente frumoase, decât melodiile?

Valentini sau Valentine? TU decizi!Așadar, de la Valentine’s Day (14 feb) și până la Dragobete (24 feb), aveți la dispoziție 10 zile pentru a asculta cele 10 melodii propuse de Diana’s Music & Culture Blog. Sunt melodii de dragoste, împărțite în două topuri: Topul Valentinelor și Topul Valentinilor. Voi veți fi cei care decid printr-un simplu vot în sondajul de mai jos cine se pricepe mai bine la dedicații de dragoste, la a pune iubirea pe versuri și a-i da drumul în sufletele ascultătorilor prin intermediul liniilor melodice. Artiștii sau artistele? Puteți vota zilnic!

DRAGOBETE UPDATE: Voi ați decis, Valentinii se descurcă cel mai bine la a transmite dragostea prin muzică! 🙂 Un Dragobete fericit tuturor!

Țin să vă spun că a fost foarte greu să aleg doar 10 piese din câte capodopere muzicale există. Dacă aveți un cântec de suflet, nu ezitați să vorbiți despre el într-un comentariu la acest articol sau dacă există o melodie a începutului de relație cu persoana iubită și vreți să ne împărtășiți povestea, fiți liberi să comentați mai jos.

Iar dacă nu ați apucat să-i luați cadou iubitei/iubitului, scăpați simplu și rapid dedicându-i acest top, iar în cazul domnișoarelor, luați-le și o floare! (pont sigur! :D) Dragostea adevărată nu stă în cadouri, ci în sentimentele pure, în respectul și încrederea reciproce și în gesturile simple, pline de afecțiune. Eu asta cred! 🙂

Gata cu vorba! Să dăm drumul pieselor, volumul potrivit la boxe și frâu liber imaginației alături de ființa dragă!

Credit foto: Diana Ciobotea & zăpada

TOP VALENTINI: ❤

1. Bon Jovi – Bed of roses:

2. Enrique Iglesias – Hero:

3. Goo Goo Dolls – Iris:

4. Blue – Breathe easy:

5. Randi – Anybody:

TOP VALENTINE: ❤

1. Whitney Houston – I will always love you:

2. Mariah Carey – We belong together:

3. Cheryl Cole – Parachute:

4. Andra – Dragostea rămâne:

5. Vanessa Carlton – A thousand miles:

Reclame