Videoclip Mandinga – Zaleilah

Trupa Mandinga a lansat ieri cel mai recent videoclip la piesa „Zaleilah”.

Cei șapte membrii cu sangre caliente au organizat un eveniment special pentru lansarea videoclipului piesei „Zaleilah”. Clipul a fost proiectat pentru prima dată ieri, de la ora 19, pe unul dintre ecranele Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Mandinga Making of Video Zaleilah

Scenele videoclipului au fost filmate într-un club din București, dar și în Dubai. Povestea este una ruptă din basmele cu prințese. În timpul unei petreceri, solista trupei merge la toaleta. Când se spală pe mâini observă pe suportul de sub oglindă un inel, pe care îl pune pe unul din degete. Având puteri magice, inelul o transpune pe Elena la peste 3000 km, direct în Emiratele Arabe Unite.  Sub soarele torid, în mijlocul deșertului, Elena s-a lăsat mângâiată de razele soarelui, apoi de bătaia brizei în plimbarea sa pe un iaht.

În regia lui Florin Botea, Dubaiul a fost surprins în toată splendoarea sa de la etajele superioare ale celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa. Îl puteți vedea și voi în clipul piesei „Zaleilah”, iar dacă vreți să ascultați piesa live, nu ratați concertul aniversar Mandinga, ce va avea loc la Sala Palatului pe data de 14 martie în cinstea sărbătoririi a 10 ani de existență a trupei.

Despre concert vom mai vorbi. Acum însă, vă las cu „Zaleilah”! 😀

Sursa foto: Facebook Mandinga

Reclame