Horia Brenciu prezinta „Jurnal de concert”

Carismaticul, talentatul, veșnic îndrăgostitul Horia Brenciu a hotărât împreună cu echipa sa că spectatorii de la show-urile susținute de artist la Sala Palatului, în luna martie a anului trecut merită să vadă ce se întâmplă în spatele cortinelor.

În urmă cu două zile, Horia Brenciu a dat startul unui serial online numit „Jurnal de concert”. Până acum, artistul ne-a prezentat primul episod din seria de zece, în care ne face cunoștință cu orchestra sa și cu backing vocals-ul. De asemenea, în episodul de debut, Horia reeditează începutul show-ului „Fac ce-mi spune inima” de anul trecut.

Mâine, 2 februarie 2012, Horia ne va prezenta cel de-al doilea episod. Pe pagina sa de Facebook, artistul i-a lăsat pe fani să decidă ziua publicării celei de-a doua părți din saga „Jurnal de concert”.

„Vă atrag atenția că în episodul 2 subiectul abordat e altul… 😉 vorba aia, diversitate în unitate! :-))” le-a spus artistul prietenilor facebookiști.

Așadar, până mâine nu ne rămâne decât să așteptăm surpriza lui Horia și să ne pregătim „sufletește” pentru concertele marca Horia Brenciu & Co. ce vor avea loc pe 22, 23 și 24 martie 2012, la Sala Palatului.

Pe final de articol, țin să vă spun că îmi place inițiativa lui Horia și a tuturor artiștilor care dezvăluie fanilor câtă muncă, cât stress, câtă desfășurare de forțe, dar și câtă frumusețe, satisfacție și emoție se află în spatele concertelor născute din pură pasiune. Așa lumea poate învăța să aprecieze mai mult munca artiștilor și a oamenilor din spatele lor. Mai mult decât atât, îmi plac inițiativele de acest gen pentru că se potrivesc perfect cu schimbările de proporții care se vor petrece pe Diana’s Music & Culture Blog! Dar despre asta vom vorbi la momentul potrivit.

Acum, bucurați-vă de the one & only, the show-man Horiaaaa Brenciuuuuu! 😀

Reclame