Videoclip Holograf feat. Angela Gheorghiu – Nu mai e timp

Trupa Holograf a lansat astăzi cel mai recent videoclip la piesa „Nu mai e timp”, o colaborare inedită cu soprana Angela Gheorghiu.

În urmă cu două săptămâni, cei de la Holograf au lansat piesa „Nu mai e timp”, un duet, pe care băieții și l-au dorit foarte mult, cu celebra soprană Angela Gheorghiu.

Videoclipul lansat astăzi s-a filmat în două dintre studiourile MediaPro Pictures din Buftea. Noul clip se bazează pe ideea că, în lumea agitată în care trăim, oamenii nu mai au timp să iubească, să zâmbească sau chiar să-și vorbească unii altora.

Odată cu lansarea videoclipului „Nu mai e timp”, Holograf vine și cu cel mai nou material discografic al trupei, numit “Love Affair”, care va fi disponibil în magazine la începutul lunii februarie.  Albumul ce conține piese cum sunt: „Roua dimineții”, „Când pierzi pe cineva”, „Întoarce-te acasă”, „Cât de departe” și multe altele, se va lansa oficial în concertul Holograf de pe 24 februarie la Sala Polivalentă.

Așadar, de Dragobete aveți program! 🙂 Dacă mergeți la concertul de pe 24 februarie, veți avea ocazia extraordinară de a-i asculta atât pe băieții de la Holograf, așa cum ne-au obișnuit, 100 % live, cât și pe soprana Angela Gheorghiu.

Piesa „Nu mai e timp” se bucură deja de aprecieri pozitive din partea posturilor de radio, dar și a publicului. Sper că și videoclipul va avea același efect asupra posturilor tv. Așadar, urmăriți Holograf feat. Angela Gheorghiu – „Nu mai e timp”!

Reclame