La Multi Ani, Marius Moga!

Cu o zi înainte de finalul anului 2011 îl sărbătorim pe maestrul hit-urilor și beat-urilor Marius Moga! 🙂

Talentatul compozitor s-a născut în urmă cu 30 de ani pe 30 decembrie în Alba Iulia. Predilecția sa pentru muzică s-a manifestat încă de la vârste fragede. La 6 ani a început să studieze pianul, iar peste încă șase ani, la vârsta de 12, a început să compună piese pe artiști locali. Totul, din sufrageria familiei Moga. 🙂

La vârsta majoratului, Marius era deja cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni producători/compozitori români. În portofoliul său s-au numărat artiști precum: Akcent, Simplu, Smiley, Grasu XXL, Guess Who, Helen, CRBL, Andre Ola, RBD, Hilarry Duff, Lumidee și mulți, mulți alții. Nu am uitat de Morandi, trupă în cadrul căreia, alături de Andrei Ropcea (Randi), Marius și-a pus semnătura ca manager, producător, compozitor, cântăreț și regizor.

Așa cum a făcut și în cadrul show-ului, antrenorul de la Vocea României se află într-o continuă căutare de voci pe care să le lanseze sub brandul „deMoga”.

Nu încape discuție că pe ce pune mână Moga, iese hit! Așa s-a întâmplat și cu piesa „Electronic Symphony” pe care Marius a compus-o special pentru Liviu Teodorescu, unul dintre concurenții echipei sale de la Vocea României, în colaborare cu LuKone. O puteți asculta mai jos!

Așadar, La Mulți Ani, Marius! 🙂 Toate gândurile mele bune merg către tine! Îți doresc să ai sănătate, ca să-ți duci proiectele toate „cât mai sus”, putere de muncă și inspirație la cote maxime!

Sursa/Credit foto: seelview.ro

 

Reclame