Catalin Dobre, generos cu fanii!

Fostul concurent de la Vocea României, Cătălin Dobre le este recunoscător susținătorilor săi și vrea să îi răsplătească.

Pe pagina sa de artist de pe Facebook, Cătălin a organizat un concurs pentru prietenii săi facebook-iști. Mai exact, artistul a ales o variantă inedită pentru a explica reguluile concursului. Acesta s-a filmat în timp ce povestește susținătorilor săi ce au de făcut. Reiau și eu regulile:

1. Trebuie să vă filmați în timp ce transmiteți un mesaj cu urări de Sărbători pentru Cătălin sau pentru cine vreți voi.

2. Intrați pe pagina artistului și dați LIKE paginii.

3. Postați filmarea voastră pe Wall-ul său. (Pentru cine nu știe cum se face, aveți o opțiune Video – click pe ea, apoi click pe Upload Video și selectați clipul vostru).

4. Îți convingi prietenii să-ți voteze filmarea. VOT = LIKE

Premii

Cei care strâng cele mai multe LIKE-uri câștigă câteva premii cu autograful lui Cătălin sau marele premiu, un poster cu acesta în mărime naturală. 😀

Dacă îl vreți pe Cătălin în mărime naturală la voi acasă, grăbiți-vă! Concursul se încheie odată cu anul 2011. Așadar, filmați-vă, fiți cât mai creativi, postați clipul pe Wall-ul lui Cătălin, apoi convingeți-vă prietenii să vă susțină cu cât mai multe LIKE-uri.

Primul hit

Probabil că cei mai mulți dintre voi au urmărit finala show-ului Vocea României de luni seară și i-ați ascultat pe cei trei foști concurenți cărora antrenorii lor le-au compus deja câte o piesă. Marius Moga s-a ținut de cuvânt și a pregătit pentru Andreea Crepcia melodia „Good morning, sunshine!”. Tot acesta a mai compus un hit în colaborare cu Lukone pentru Liviu Teodorescu„Electronic Symphony”.

Nici Smiley nu și-a neglijat „elevii” ieșiți din concurs. Acesta a pregătit o piesă pentru Cătălin Dobre „Pe banii mei”, un featuring cu Cabron, care are toate șansele să ajungă hit. Este în stilul HaHaHa Production, echipă în care Cătălin a intrat deja. Acesta a interpretat-o într-un mare fel pe scena show-ului Vocea României. Eu zic că i se potrivește de minune.

Toate trei piesele concurenților promit și sper ca posturile de radio și oamenii de care depinde acest lucru să le acorde o șansă.

Vă las cu piesa lui Cătălin! Enjoy! 🙂

Sursa foto: Facebook Cătălin Dobre

Reclame