Stefan Stan este Vocea Romaniei!

Marea competiție „Vocea României” a luat sfârșit!

Dacă până în urmă cu o jumătate de oră ne întrebam „Cine este Vocea României?”, acum avem un răspuns cât se poate de clar. Vocea României este Ștefan Stan! Echipa Smiley este echipa câștigătoare a primei ediții a acestui show, care a făcut furori în România și care, cu siguranță, va avea continuitate.

După ce a început seara în duet cu Smiley, strigând „I can get no satisfaction!”, cred că acum treaba s-a schimbat! Ștefan Stan a câștigat un contract cu casa de discuri Universal, trofeul Vocea României, suma de 100.000 de euro, dar și admirația fanilor săi. Dacă suntem la capitolul premii, nici ceilalți trei finaliști nu au părăsit show-ul fără a câștiga ceva. Cristian Sanda, Iuliana Pușchilă și Dragoș Chircu vor beneficia și ei de un single (piesă + videoclip), lansate tot de Universal Music.

Să fie duetul cu Andra, antrenorul Smiley, prezența mamei sale în sală la show-ul din finală, piesele cântate sau doar vocea sa, Ștefan a convins publicul că el merită să fie „Vocea României”. Susținerea publicului s-a observat și în ultimele ediții, când acesta a fost mereu primul din echipa sa în topul preferințelor telespectatorilor.

Felicitări Ștefan, felicitări Smiley și felicitări Cătălin Dobre, Anthony Icuagu, Maximilian Muntean, Marcel Lovin și Mihai Popistașu! De asemenea, țin să-i felicit în mod special și pe Cristian Sanda, Iuliana Pușchilă și Dragoș Chircu, dar și pe antrenorii lor, Loredana, Horia Brenciu și Marius Moga, care au făcut o treabă extraordinară, cu niște voci sublime!

Vocea României este show-ul meu preferat forever! Aș vrea să știu și părerile voastre referitoare la show, la concurenți, la antrenori, la câștigător și la finaliști, așadar aștept comentariile voastre, dar vă rog să țineți cont și de Regulile blogului.

Pe final, pot să spun că Smiley alături de Ștefan & Co. did it in the HaHaHa waaaay! 🙂

Sursa foto: http://vocearomaniei.protv.ro/

Reclame