Antonia este Blogo-Craciunita anului 2011!

Crăciun fericit, tuturor! 🙂 Am vești proaspete, ca aerul de afară!

În urma voturilor voastre, Antonia este Blogo-Crăciunița anului 2011!

Cu 159 de voturi, însumând un procent de 44 %, Antonia a fost desemnată de voi drept Blogo-Crăciunița anului 2011. Felicitări, Antonia! Moș Crăciun a ascultat colindele tale și ți-a mai adus un cadou din partea fanilor, de această dată. Cei care te apreciază au fost alături de tine și te-au susținut în această „competiție” marca Diana’s Music & Culture Blog. Consideră acest titlu ca pe o răsplată pentru munca de peste an, din partea mea și a celor care îți îndrăgesc muzica.

Competiția „Blogo-Crăciunița anului 2011” a început acum două zile, pe 23 decembrie. În cadrul ei au fost nominalizate cinci artiste de succes din România: INNA, Antonia, Corina, Ellie White și Amna.  Astăzi, în prima zi de Crăciun, la ora 22 am închis Poll-ul. Rezultatele stau cam așa:

362 de voturi exprimate:

Locul I – Antonia – 159 de voturi (43,92%)

Locul II – Amna – 110 de voturi (30,39%)

Locul III – INNA – 73 de voturi (20,17%)

Locul IV – Ellie White – 12 voturi (3,31%)

Locul V -Corina – 8 voturi (2,21%)

Aveți aici și un print-screen al clasamentului:

Pentru că această campanie a fost un succes, am hotărât ca în fiecare an, de acum încolo, pe Diana’s Music & Culture Blog să se organizeze „Blogo-Crăciunița” anului respectiv.

Așadar, până la Crăciunul viitor, în 2012, Antonia este Blogo-Crăciunița noastră! 😀 Aștept părerile voastre despre câștigătoarea campaniei și despre campania în sine.

Dragi cititori, vă mulțumesc că v-ați susținut favoritele, iar artistelor nominalizate le mulțumesc pentru muzica lor, pentru concertele lor și pentru faptul că s-au gândit să ne încânte cu piese de sezon, prin care ne-au arătat și o altă latură a lor.

Tuturor vă urez să aveți parte de un Crăciun fericit alături de toți cei dragi vouă! Să petreceți clipe minunate, astfel încât să vă încărcați bateriile pentru un nou an plin de realizări! 🙂

Stați pe-aproape, căci surprizele se vor ține lanț până la finalul anului pe Diana’s Music & Culture Blog! Pentru ultima zi din 2011, v-am pregătit un material excepțional. Vă dau un singur indiciu: este legat de una dintre artistele nominalizate la „Blogo-Crăciunița anului 2011”! Ghiciți cine? 😀

Sursa foto: Facebook Antonia

Credit foto: Ciprian Strugariu

Reclame