La Mulți Ani, Sebastian Muntean!

Pentru că Diana’s Music & Culture Blog susține atât artiștii consacrați, de acum și din decadele trecute, dar și pe cei tineri, la început de carieră muzicală, extrem de talentați, astăzi îi spunem „La Mulți Ani!” lui Sebastian Munteaaaan!

Sebastian este unul dintre foștii concurenți ai echipei „Moga”, din cadrul concursului Vocea României difuzat la PRO TV. Atât el, cât și fratele său Maximilian, s-au numărat printre preferații mei. Vocea și naturalețea cu care știu să se comporte pe scenă, i-a făcut remarcați. Chiar dacă au părăsit concursul acum câteva săptămâni, eu cred în ei, în vocea și talentul lor și de aceea o să-i susțin atât cât îmi stă în putință.

Așadar, astăzi Sebastian împlinește astăzi 23 de ani. Eu, alături de miile de fani pe care îi are deja, îi urăm să aibă baftă în tot ceea ce va întreprinde de acum înainte, sănătate să le ducă pe toate la capăt, inspirație și să nu uite că orice „Nu” este un pas înainte către marele „Da”.

Vă las cu o piesă a trupei lui Sebastian, Merci Band, în care acesta cântă alături de fratele său, Maximilian și de Oana Brutaru, și ea fostă concurentă la Vocea României, dar în echipa Loredanei Groza.

Sursa foto: facebook

Reclame