Videoclip Mike – Save Me

Mike a lansat astăzi un nou videoclip, de data aceasta pentru piesa “Save Me”, compusă de catre unul din cei mai prolifici producători din România, Mihai Ristea.

Filmările au avut loc în studioul foto în care Mike a realizat și shootingul de promovare și au durat aproximativ 12 ore. Pentru videoclipul piesei “Save Me”, cântărețul în vârstă de 20 de ani a colaborat cu echipa CevaDeVis (Valentin-Narcis Sturzu și Vlad Tofan), iar rezultatul final este un clip cu o poveste interesantă care prezintă două ipostaze ale iubirii.

“Mi-a făcut o mare plăcere să colaborez cu echipa CevaDeVis și filmările au decurs foarte bine și rapid, iar eu sunt foarte încântat de ceea ce a ieșit. Vreau să le mulțumesc tuturor care m-au susținut și care m-au ajutat la filmări: Adina Barbu (hairstyling), Oana Mihoc (make-up și un fotograf excelent), Ioana Badoi (model) și bineînțeles fanilor mei care au așteptat clipul” a declarat Mike.

Piesa s-a bucurat de succes în țări precum Franța, Olanda și Grecia, unde a fost difuzată la câteva radiouri importante și, odată cu acest videoclip, Mike speră să cucerească și piața muzicală din România cu o imagine fresh și cool.

„Save me” este o nouă piesă dance, în care se simt influențele lui Mihai Ristea. Chiar dacă vara s-a dus, are un ritm dinamic și „friendly”, care cred că va prinde destul de bine în cluburi și poate, de ce nu, și la radio.

Despre Mike puteți afla mai multe detalii aici.

Vouă cum vi se pare? 🙂

Reclame