Smiley & friends @ Garajul Europa FM

Doar ce m-am întors de la HaHaHa Party…ăăă, concertul lui Smiley din Garajul Europa FM, mă scuzați! 🙂

Alex Velea, Radio Killer, Sore și Mihai Ristea l-au acompaniat pe Smiley în concertul susținut de acesta în Garajul Europa FM. Piese precum „Whisper”, „Lonely heart”, „Sexy Eyes”, „Love is music” și „Am bani de dat” au răsunat la maximum. Smiley și-a pus și el amprenta pe fiecare dintre ele, cântând împreună cu prietenii și colegii săi din gașca HaHaHa Production.

Nu am avut parte doar de duete, ci și de mult îndrăgitele piese, deja mari hituri, marca Smiley. Show-ul ce urma să țină o oră și un pic a debutat cu „Oficial îmi merge bine”, într-o interpretare specială și cu un interludiu în stilul RMA 2011. „Dream girl” a fost următoarea piesă. Nu cred că era persoană din Garaj care să nu o fredoneze. La fel cum nu cred că a fost cineva care să nu observe mascota HaHaHa, prezentă pe scenă pe tot parcursul show-ului. A reuși să aducă multe „smiley-uri” pe fețele celor prezenți. 🙂

Printre un „Love is for free”, un „Plouă” și „Designed to love you”, Smiley a împărtășit publicului detalii despre începuturile sale. Întrebat de George Zafiu, prezentatorul evenimentului și dj-ul Europa FM, Smiley ne-a povestit că a început cu muzica în clasa a V-a, într-o tabără. Tot în acea perioadă s-a apucat și de lecții de chitară, fiind încântat de marii chitariști și de mulțimea de oameni care roia în jurul acestora. Smiley a vorbit și despre începuturile sale în trupa Simplu. În urmă cu 10 ani, când artistul abia devenise major, CRBL l-a cooptat în trupă , iar de acolo „e istorie”, declară zâmbărețul.

Concertul s-a încheiat oficial cu „Preocupat cu gura ta”, însă în afara transmisiunii directe s-au mai cântat două piese. „Get you busy” a dezlănțuit mulțimea, iar „Sexy mother f****r” sau „Sexy Pavel Bartoș”, depinde cum vreți să o luați, a adus publicul în delir.

Seara era departe de a se încheia, însă. Fanii de toate vârstele au făcut coadă la autografe și poze cu artiștii prezenți. Mi-a atras atenția în mod special o fetiță care nu cred că avea mai mult de 2-3 anișori și care pe tot parcursul concertului striga „Smiley, Smiley!” Cred că era printre puținele cuvinte pe care le știa. 🙂 De asemenea, un grup de fetițe au venit cu poza de promovare a concertului printată, pe spatele căreia au luat autografe de la toți artiștii.

A fost o seară pe cinste, o seară veselă, care a încheiat seria concertelor din Garajul Europa FM pe acest an. Au fost 18 concerte până acum, dar organizatorii ne asigură că vor continua seria de succes și în 2012.

Bandul de instrumentiști care îl însoțește pe Smiley la fiecare concert a dat greutate pieselor, în așa fel încât ritmurile și acordurile îți pătrundeau prin fiecare por și începeai să te dezlănțui. Din păcate, chitaristul Marius Pop a lipsit, dar i-a ținut locul un altul, Alex. A făcut-o însă, dintr-un motiv extrem de fericit. A fost singurul chitarist român calificat în finala Guitar Idol ce a avut loc la Londra pe 4 decembrie. Marius ne-a făcut mândri că suntem români, cu atât mai mult cu cât a obținut premiul special „Jaden Rose”. Mai multe detalii despre participarea sa la Guitar Idol găsiți aici.

Publicul, asemenea lui Smiley s-a zbenguit, a cântat, a zâmbit cu gura până la urechi și s-a simțit foarte bine, într-o seară pe care nu o vor uita curând. Cu siguranță, nici eu. 🙂

UPDATE: Cei de la Europa FM au urcat pe contul lor de Youtube filmările de la concert. Printre cele mai inedite momente s-au numărat:

Smiley – „Love is for free”:

Smiley feat. Lee Heart – „Lonely Heart”:

Smiley feat. Mihai Ristea – „Sexy Eyes”:

Smiley feat. Sore – „Love is music” & „O secundă”:

Smiley feat. Alex Velea – „Whisper”:

Poze de la eveniment găsiți aici, mai jos, dar și pe contul de Facebook al Diana’s Music & Culture Blog. Enjoy!

Reclame