Videoclip INNA – Endless

25 noiembrie, Ziua Internaţională a luptei împotriva violenţei domestice şi ziua în care INNA lansează cel de-al zecelea videoclip din cariera sa.

UPDATE: Aveți mai jos și un making of al clipului, urcat în urmă cu doar câteva minute pe contul de Youtube al Innei.

Ce legătură au cele două evenimente?

Inna a devenit oficial ambasador al cauzei violenţei împotriva femeii, moment ce a coincis cu lansarea campaniei „Bring the sun in my life”. Prin aceasta se urmăreşte redarea încrederii femeilor din întreaga lume, informând victimele violenţei împotriva femeii despre ajutorul specializat pe care îl pot primi şi încurajându-le să acţioneze, tocmai pentru a evita repetarea fenomenului.

14 dintre cele mai puternice şi mai remarcabile femei din România s-au alăturat acestei campanii. Inna, Amalia Năstase, Ioana Blaj, Andreea Berghea, Medeea Marinescu sunt doar câteva dintre cele ce s-au lăsat fotografiate în ipostaza de femei bătute.

Inna îşi doreşte ca prin această campanie să le poată ajuta pe femeile care au suferit în urma actelor de violenţă domestică şi să le arate soluţii care să le aducă fericirea din nou. Artista a declarat:

Sunt prea multe femei în jurul nostru care suferă în fiecare zi şi pentru care viaţa nu mai înseamnă visuri, speranţă, optimism şi bucuria de a trăi. Femeile care sunt victime ale violenţei domestice trebuie să ştie că nu sunt singure şi că prin campania “Bring The Sun In My Life”, îmi propun alături de toţi cei care au acceptat să se implice să aducem soluţii pentru problemele lor, să le răspundem la întrebări şi să găsim împreună puterea de a privi cu încredere spre o nouă zi. Sprijinul fiecăruia dintre noi contează! Your voice matters! No violence, no endless pain!

Prin noul său videoclip la piesa „Endless”, Inna îşi arată îngrijorarea pentru femeile care suferă din pricina violenţei, punându-se chiar ea în acea ipostază. Clipul o înfăţişează pe artistă într-o ţinută sexy, care îi scoate la iveală feminitatea, dar într-o dispoziţie sufletească firavă, ce denotă vulnerabilitate. Tot în clipul melodiei „Endless” veţi vedea scene în care cântăreaţa se ceartă cu iubitul său şi în care acesta o bruschează.

Curajul de a-ţi face vocea auzită şi de a lua măsuri concrete pentru a schimba ceva în viaţă, poate aduce soarele din nou pe strada ta. 🙂

Cel mai bine însă, ar fi să vedeţi voi clipul şi să intraţi pe www.bringthesuninmylife.com pentru a afla mai multe detalii despre campania ai cărei parteneri sunt Fundaţia Sensiblu, Asociaţia pentru Libertate şi Egalitate de Gen – A.L.E.G. din Sibiu şi WAVE.

„Your voice matters! No violence, no endless pain!”

Reclame