Videoclip Radio Killer – Don’t let the music end!

Dacă e joi, atunci este timpul pentru ceva lansat de HaHaHa! Azi a venit rândul celui de-al patrulea videoclip Radio Killer să iasă la lumina Youtube-ului și a ecranelor tv! 😀

În studiourile vesele de la HaHaHa Production killerii de radio și creatorii de beaturi au realizat un experiment care amenință topurile și boxele din toate cluburile, casele din țară și de peste hotare. Poartă numele de „Don’t let the music end” și este cel mai nou single Radio Killer, o piesă cu puternice influențe dance, care va pune ascultătorul în mișcare de la primul impact sonor.

Pentru noi totul începe de la muzică: dorința de a ne trăi visele, zâmbetele pe care le dăruim și le primim, energia de care avem nevoie în fiecare zi pentru a duce mai departe tot ce ne-am propus. Deci, cine și-ar dori să oprească muzica? Noi nu!”, declară Paul Damixie și Lee Heart – membrii trupei Radio Killer.

Videoclipul a fost filmat la Studiourile Atlantis în regia lui Iulian Moga și în el îi regăsiți pe Paul Damixie, Lee Heart, alături de o parte din baletul emisiunii „ÎnTrecerea Anilor” de pe TVR. Din spusele Cătălinei Ciobanu aka Lee Heart, ploaia cu vopsea a fost cea mai interesantă parte de la filmări pentru participanți. Iată ce a declarat artista:

“După două zile încă mai găseam părți ale corpului vopsite în diferite culori, dar a fost foarte distractiv, a meritat!”

Până în prezent, Radio Killer a ajuns cu cel mai recent single lansat, Lonely Heart, pe primele locuri în Franța, Rusia, sau Anglia, devenind unul din numele românești favorite pentru piețele internaționale. Mai mult, piesa a fost inclusă în playlist-ul BBC Radio One, fiind primul proiect de Dj din România care reușește o astfel de performanță.

Clipul piesei „Don’t let the music end” susține ideea că muzica aduce cu sine culoarea. Iar pentru ca flirtul, iubirea, dansul și lumea întreagă să fie înconjurate de culoare, este important ca muzica să se audă fără încetare.

Asta cred și eu și dacă ar fi să răspund provocării lansate de Radio Killer , v-aș dezvălui un mic secret. La mine muzica tace doar atunci când dorm sau când învăț. În rest, în proporție de 90 % din zi, ascult muzică. Fie că gătesc, că fac duș sau curățenie, în drumul spre facultate, când scriu articole pe blog, muzica mă însoțeste! E clar că e pură pasiune, dar cred că și cei 4 ani de radio și-au spus cuvântul în viața mea. 😀

Sunt curioasă dacă la voi se oprește muzica vreodată, așadar aștept comentariile voastre mai jos.

Gata cu vorba, DON’T LET THE MUSIC EEEND, my favourite DJ! 😀

Credit foto: Silviu Săndulescu

Reclame