Feliz cumpleaños, Alex de Mandinga!

Feliz cumpleaños, Happy Birthday sau La Mulți Ani, Alex de la Mandinga! 😀

Indiferent de limba pe care ți-o spun, îți dedic acest articol pentru că apreciez tot ceea ce faci tu în materie de muzică, alături de colegii și prietenii tăi din Mandinga. Sunteți unici în România și v-ați creat un stil aparte, un stil al vostru, care vă caracterizează foarte bine. Tocmai de aceea, aici, pe Diana’s Music & Culture Blog, unde sărbătorim artiștii de valoare, ai locul tău în celebra rubrică „La Mulți Ani!”

Alexandru Burcea, vocalistul și trompetistul trupei Mandinga, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Despre el vă pot spune că este din București. A studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din capitală, apoi a urmat cursurile Conservatorului, unde a aprofundat cunoștințele despre instrumentul său preferat, trompeta.

Alex este unul dintre fondatorii trupei Mandinga, trupă care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Sunt cunoscuți pentru show-urile inedite pe care le fac, lucru confirmat și anul acesta la Romanian Music Awards, de trofeul primit pentru Best Performance.

Alex, îți urez încă o dată „La Mulți Ani!”, alături de toate gândurile mele bune. Distracție plăcută și baftă cu facultatea, pentru că știu că astăzi, chiar de ziua ta ai fost admis la Facultatea de Regie! 😀 Felicitări și la cât mai multe clipuri și filmări spectaculoase!

Eu abia aștept să dansez pe piesele din cadrul noului vostru concept de show: Club de Mandinga! Pentru început, să auzim „Zaleilah”!

Sursa foto: mandinga.ro

Reclame