Romanian Music Awards 2011 in cuvinte, imagini si emotii!

750 km parcurși, 4 trenuri schimbate, 33 de ore unice dintre care doar o jumătate de oră de somn, peste 600 de artiști, dansatori, manageri, o scenă impresionantă de 150 de tone, peste 500 000 de watti lumină și sunet, ecrane gigant, jocuri de lumini, lasere, efecte pirotehnice, confetti, 23 de trofee, 40 de momente artistice care mai de care mai special, mai sophiesticat, (Maxi, Maxi :P), covorul roșu, Piața Sfatului, mii de spectatori, bucurie, urlete, frenezie, 7-8 artiști/mp, CAR de emisie, 16 camere de luat vederi, jurnaliști, VIP-uri, totul pus la cale de o echipa de organizatori cărora le acord nota 10 cu felicitări!


Diana’s Music & Culture Blog nu putea lipsi de la Romanian Music Awards, cel mai important eveniment muzical organizat anual în România. Ediția din 2011, a IX-a la număr, a demonstrat-o pe deplin, astfel încât crema industriei muzicale a spus prezent direct de pe scena, covorul rosu și din gradena VIP, toate amenajate în Piața Sfatului din Brașov, pe data de 16 septembrie.

După o zi întreagă de reptiții pe scena RMA, la ora 19 show-ul a început cu sosirea artiștilor pe Covorul Roșu, de acolo de unde aceștia ne-au zambit frumos, nouă, jurnaliștilor, la poze. Cei care i-au întâmpinat pe laureați au fost Dj Andi și Liviu Hodor.

La ora 20, show-ul s-a mutat pe scenă, acolo unde au urcat rând pe rând artiștii cu cele mai mari realizări de peste an, pentru a cânta sau pentru a prezenta/primii premiile. Smiley a fost favoritul serii, acesta fiind nominalizat la 7 categorii din 14. A câștigat nici mai mult, nici mai puțin de 4 premii: Best Male, Best Pop, Premiul pentru cea mai difuzată piesă oferit de Media Forest și Radio 21 Award.

Inna a fost cea mai premiată artistă, obținând 3 trofee la Best Female, Best Website și OK Award. Au urmat-o îndeaproape producătorii ei, băieții de la Play & Win, Andreea Bănică și Alexandra Stan, fiecare cu câte două premii.

Pe câștigătorii Romanian Music Awards 2011 îi veți regăsi în cele ce urmează, alături de pozele de pe Covorul Roșu într-o recenzie altfel decât toate celelalte, așa cum v-a obișnuit Diana’s Music & Culture Blog.

Aaaaand the winners aaaareee:

Best DJ  -Dj Andi
Cel mai bun DJ a fost desemnat Dj Andi, cel care ne-a obișnuit ca la fiecare ediție de RMA să lanseze câte un super-hit alături de Stella. Anul acesta au lansat piesa „Universe”, care sper să prindă la fel de bine ca „Freedom” sau „Happiness”.

Best New Act – ROA
Pentru că de câteva luni fredonăm cu toții „Ne place, place, place” și pentru că sintagma s-a încetățenit deja, băieții de la ROA (Rise of Artificial) meritau pe deplin premiul pentru Best New Act. Pentru RMA 2011, membrii proiectului ROA, Bogdan Popoiag (UNU’), Cezar Stănciulescu (Junkyard) și Cristin Negriuc, au pregătit un moment special. În stilul caracteristic lor, au cântat live două piese care au electrizat mulțimea.

Best Dance & Best Producers – Play & Win

Best Dance a fost câștigat în acest an de băieții de la Play & Win. Piesa premiată a fost mega-hitul „Ya BB”, pe care Radu, Marci și Seby au cântat-o și pe scena RMA. Cei trei au mai primit distincția de cei mai buni producători, lucru bine meritat deoarece ei sunt responsabili de succesul internațional al multor hit-uri, printre care se numără și piesele Innei.

Best Female, OK Award & Best Website – Inna

Inna a fost desemnată ca fiind cea mai bună artistă de către cei care și-au exprimat votul pe 1music.ro. Artista s-a prezentat impecabil pe scena RMA, unde a făcut o retrospectivă 100 % live a hiturilor românești din 2010-2011, printre care „Americandrim”, „Tot mai sus”, „Mamasita”, „Lonely heart”, „Ya BB”. Artista a interpretat apoi un colaj alcătuit din „Someone like you” a celor de la Kings of Leon, piesă urmată de „Grenade” a lui Bruno Mars, „The Time of My Life” de pe coloana sonoră a filmului Dirty Dancing și de „Born this way” – Lady Gaga. După aceast periplu prin diverse stiluri și perioade muzicale, Inna ne-a încântat cu piesele proprii. Toată mulțimea a cântat „Sun is Up” și „Un momento”, iar la final Inna și-a declarat dragostea pentru România și pentru Brașov. Good job, girl! Keep it up! 😀

Best Rock – Vunk

Cornel Ilie & Co. i-au înfrânt pe Keo, Voltaj, Publika și Zero și au primit trofeul RMA pentru Best Rock. Băieții au făcut un show de zile mari alături de frumoasa Antonia. Colaborarea a fost extrem de apreciată de toți cei prezenți și s-a dovedit a fi unul dintre cele mai spectaculoase și mai neașteptate momente marca RMA 2011. „Marionette” și „Pleacă” au răsunat de pe scenă, într-o interpretare inedită. Pe Antonia o prinde foarte bine și atitudinea de rock-chic, completată de rochița neagră și de cizmele lungi pe care aceasta le-a purtat. De fapt, ce nu o prinde bine pe Antonia? 😛 Mi-ar plăcea ca acest featuring să aibă continuitate și din el să rezulte cel puțin o piesă în același stil.

Apropo de Antonia, am o mică surpriză pentru timpul acordat de voi pe blogul meu. Check it out! 😀

Best Song & Boarder Breaker – Alexandra Stan

Succesul internațional al Alexandrei Stan a fost încununat în cadrul Romanian Music Awards. Artista a primit premiul special Boarder Breaker, dar și trofeul pentru Best Song. Cea mai bună piesa a fost desemnată „Mr. Saxobeat”, care a răsunat în toate cluburile, casele, din toate telefoanele mobile, la toate petrecerile din România și de peste hotare. Alexandra n-a putut fi prezentă la premii, dar a filmat un mesaj în care a mulțumit fanilor pentru susținere.

Best Hip-Hop – Guess Who

Ghici cine a câștigat premiul pentru Best Hip-Hop doi ani consecutiv. Nu, n-am uitat semnul întrebării, nu era nicio ghicitoare, ci e vorba de Guess Who (Laur), desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai bun artist Hip-Hop. Laur a răsplătit fanii cu un „Manifest” de zile mari, apoi i-a invitat să creadă în visurile lor și să lupte să ajungă „Tot mai sus”. Acesta a fost însoțit de bunii săi prieteni și colegi de la Okapi Sound, despre show-ul cărora o să vorbim un pic mai jos.

Best Video & Best Show – Andreea Bănică

Andreea Bănică, cea mai sexy mămică de la RMA 2009, a făcut un show senzațional anul acesta alături de Syos. Dacă mă gândesc mai bine, senzațional e puțin spus…INTERNATIONAL, baby! Pe lângă beaturile care te transpuneau în diferite stări și îți dădeau energie pentru încă 3 nopți de RMA, Andreea a fost înconjurată de doi roboți, care aveau în dotare lasere, aruncătoare de fum, muuulte, multe beculețe, dar cel mai important „they got the moves”!

Dacă la premiile muzicale, în general, se poartă săruturile între fete, între băieți, între mai multe fete, mulțimea adunată la poalele Tâmpei a fost martora unui sărut între Andreea Bănică și unul dintre roboți! Momentul Andreei Bănică alături de conceptul de show a lui Syos pot spune că a fost cel mai spectaculos din acea seară. Andreea a declarat că s-a investit foarte mult în el, însă reacțiile au fost pe măsura așteptărilor. Artista a primit confirmarea prin prisma trofeului RMA acordat acesteia pentru cel mai bun show. De asemenea, tot la Andreea a mers și premiul Best Video pentru clipul piesei „Sexy”.

Și din partea Andreei am o surpriză pentru voi, cititorii Diana’s Music & Culture Blog! Enjoy! 🙂

Best Album – Puya

Prezentatorul Romanian Music Awards 2011, Puya, nu a plecat acasă cu mâna goală. „Românisme II” a fost desemnat cel mai bun album și i-a adus lui Puya un trofeu RMA. Din punct de vedere al prezentării show-ului, acesta s-a descurcat onorabil. Așa cum a declarat și artistul, a fost primul eveniment pe care l-a prezentat și a luat-o ca pe o provocare, pentru că îi place să improvizeze. Și s-a descurcat excelent! A avut faze memorabile, precum cea în care spunea publicului că el nu vrea ca ei să facă gălăgie, nu vrea ca ei să țipe, ci vrea doar să-i dea cineva o bere. A mai întrebat din când în când: , „Mai sunteți aici?” și tot el a și răspuns: „Normal că nu mai sunteți!”, iar pe câțiva artiști, după ce îi prezenta, îi mai întreba ce fac, le ura baftă. Per total, mi-a plăcut cum s-a descurcat Puya ca prezentator. Se pare că a avut un weekend plin, pentru că pe lângă RMA, s-a și căsătorit. Casă de piatră, Puya! 😀

Best Male, Best Pop, Cea mai difuzată piesă (Media Forest Award) & Radio 21 Award – Smiley

Ce de premii, ce de premii! 😀 Smiley a fost răsfățatul serii, pentru că în anul luat în calcul pentru nominalizările celei de-a IX-a ediții a premiilor, a marcat succes după succes. La RMA 2011 a fost desemnat Best Male, a primit premiul pentru Best Pop cu melodia „Dream girl”, „Love is for free” a fost cea mai difuzată piesă, performanță care nu a trecut neobservată de cei de la Media Forest (companie de monitorizare a canalelor media). Radio 21 și-a arătat recunoștința pentru Smiley prin acordarea premiului special Radio 21, din respect pentru activitatea și munca depusă de artist de-a lungul timpului.
În materie de show, Smiley ne-a ținut în priză pe parcursul celor două piese pe care le-a interpretat 100 % live: „Oficial îmi merge bine” și „Dream girl”. Artistul a fost acompaniat de bandul său de instrumentiști, patru băieți extraordinar de talentați și de pasionați de ceea ce fac. Smiley a fost din nou surprins de cât de bine prind piesele sale la public, deși niciuna nu are treabă cu stilul dance/popcorn, care este de câțiva ani pe val. Și ca să îl citez pe bunul său coleg de la Românii au talent, Andi Moisescu: „Mă înclin, domnule!” 🙂

Best Group – Dj Project feat. Giulia

Băieții de la Dj Project alături de Giulia Anghelescu au fost votați de către public drept cel mai bun grup. Dacă e să vorbim de show, cine nu știe versurile piesei „Mie dor de noi”, cele cu „Doar petale uscate căzute pe-o carte/Îmi spun că tu ești departe”? Exact așa a început show-ul, cu petale de trandafiri aruncate pe scenă de patru dansatoare, între care se afla Giulia, îmbrăcată într-o rochie roșie din paiete, cu un voal prins de mâini. Și de data aceasta s-a cântat live.
Premiul FHM pentru cel mai sexy videoclip – Andreea Bălan (Like a Bunny)
Pe Covorul Roșu, Andreea a venit îmbrăcată într-o ținută de iepuraș sexy. Și nu a fost singură! A mai avut încă 12 dansatoare costumate și ele în…iepurași. Credeați că asta a fost tot? Nici pe departe! Andreea ținea în brațe un…iepuraș, adevărat de data aceasta! Imediat după deschiderea show-ului de către Gipsy Casual, Andreea și ai ei bunny s-au dezlănțuit pe scena RMA și au prezentat publicului un nou concept de show numit „The Bunny Show”.
Foarte senzuali, iepurașii cu codițele la vedere au executat tot felul de mișcări de dans, care de care mai provocatoare. Publicul masculin probabil, a fost fericit! Videoclipul piesei „Like a bunny” a fost premiat de cei de la FHM, care l-au considerat cel mai sexy și i-au oferit Andreei singurul trofeu câștigat de artistă în acea seară. Anul viitor poate e cu mai mult noroc! 🙂

Best Performance – Mandinga

Nici cei de la Mandinga nu s-au lăsat mai prejos când a venit vorba de pregătirea momentului special pentru RMA. Cu câteva zile înainte de marea gală, Alex, Tony și Zach au sărit cu parașuta din avion cu tot cu instrumente și „au cântat” de la mii de metri înălțime. Toată isprava a fost filmată și proiectată pe ecranele gigant din Piața Sfatului, pe parcursul show-ului pe care l-au pregătit pentru RMA. Mai exact, după un intro bine-meritat, au reprodus un moment din show-ul „Historia de un amor”, după care au venit cu o interpretare autentic românească a mega-hitului „Danza Kuduro” și ne-au învățat pe toți pașii de bază din acest dans. Momentul marca Mandinga a culminat cu lansarea noului single „Zaleilah”, o piesă pe care clar nu poți sta jos.
După ce ne-au arătat o mică parte din noul concept de show numit Club de Mandinga, cei șapte membrii ai trupei au primit trofeul RMA pentru Best Performance. Îl merită pe deplin, cu atât mai mult cu cât cântă mereu live și știu să facă show, se reinventează și și-au creat un stil propriu! Mantenga el buen trabajo, chicos! 😉

Fashion Icon – Corina
There was no time, time, time for sleepin’ sleepin’ at RMA 2011! Încă de la apariția pe Covorul Roșu și până la ieșirea de pe scena RMA, Corina și gașca ei de dansatori ne-au surprins prin look, mișcări, ținute, dar mai ales prin atitudine. Artista însoțită de JJ și de Cosmin Agache (puștiul cu beatbox-ul de la „Românii au talent”) a sosit în Piața Sfatului cu o mașină pe care erau urcați și dansatori. Cântau, râdeau și te molipseau cu chef de distracție, așadar nu mă surprinde atribuirea titlului de Fashion Icon pentru Corina. Îl merită pentru că mereu este o prezență originală oriunde ar merge, iar atitudinea și stilul său fac totul. Nu mai vorbim de faptul că fata are voce și știe să facă show. Și ce mai show! Cool! 😉

Best Live – Voltaj
Voltaj, trupa care a și încheiat show-ul marca Romanian Music Awards din acest an, a fost răsplătită pentru concertele live debordante de energie pe care le face de mai bine de 10 ani. Călin Goia & Co. au primit premiul pentru Best Live și au făcut ca ultimele acorduri care au răsunat din Piața Sfatului în acea seară să nu fie niciodată date uitării. Membrii trupei au avut parte de o intrare specială, au apărut chiar de dedesubtul scenei. Recitalul a fost deschis cu o piesă care deborda de optimism, apoi optimismul s-a dublat când Horia Brenciu și-a făcut apariția. Au urmat câteva piese cântate în duet, Călin și Horia și-au sfâșiat sacourile identice reciproc, pentru a rămâne în niște tricouri identice pe care scria Turn up the bass. Publicul spectator brașovean a cântat vers cu vers alături de Horia și Călin și a arătat cât de bine știe să se distreze.

Maratonul muzicii românești – 40 de momente artistice

Cele câteva mii de persoane venite în Piața Sfatului au avut parte de un show unic, un maraton al muzicii românești, care a durat mai bine de 8 ore. Rând pe rând, pe scenă au mai urcat:

 • Gipsy Casual, cei care au deschis noaptea muzicii românești. În jurul orei 20, cei șapte membrii au urcat pe scena RMA și au încălzit mulțimea cu piese specifice stilului abordat: muzică țigănească din folclorul balcanic cu influențe de hip-hop, funk, reggaeton, R & B, house, latino și acid jazz. Cam așa își descriu stilul membrii trupei, mie nu-mi rămâne decât să le urez succes.

 • Anna Lesko a atras toate privirile încă de la sosirea pe Covorul Roșu, prin ținuta pe care a purtat-o, o rochie cu un generos decolteu la spate. Pe scena RMA, ea a captat atenția din nou, cu o Matrioska înaltă de 2 metri, dar și prin decorul și costumația viu colorată. Anycka Maya și-a lansat la RMA cel mai nou single numit „Wake Up”.
 • Puya, host-ul RMA 2011 alături de Cosmina Păsărin, l-a prezentat pe un alt artist care a făcut show, cam așa: umblă mereu cu 4 fete după el, nu-i place ceafa de porc și are mai multe pătrățele decât ciocolata. Ia ghiciți fetelor, la cine se referea. La Alex Velea, care alături de cele patru dansatoare și de dj-ul său, Dj Speak, au făcut show pe piesele „Don’t say it’s over” și „Whisper”.

Apoi, i-au cedat scena lui Boier Bibescu, care a strigat tare „Dan Spătaru n-a murit!” Nici el nu a venit singur, ci alături de Fresh Kid, un puști de 11 ani, talentat, pe care îl puteți vedea la începutul celui mai recent clip al lui Alex Velea – „Whisper”. Fresh Kid este un nou proiect HaHaHa Production, susținut de Alex, care a urcat pe scenă și el și au cântat împreună piesa „La școală e nasol”.

 • Deepside Deejays ne-au asigurat că nu vor fi niciodată singuri. „Never be alone” a adus vara înapoi la Brașov, într-o seară în care norii amenințau să se scuture bine de tot.

 • Fly Project au cântat celebra „Goodbye”, dar și cea mai recentă piesă, care are mari șanse să ajungă hit „Musica”.
 • Deepcentral au făcut și ei show și ne-au adus o doză în plus de energie. Doru a fost la înălțime la propriu, fiind suspendat de partea superioară a scenei, asta după ce a cântat at the „Speed of sound”.
 • Alessia a prezentat publicului brașovean piesa care a făcut-o celebră „Boro na sou po”, dar și actualul hit „Find me”.
 • Caitlyn a urcat și ea pe scena RMA pentru a ne cânta „London Bridge”, piesa lui Fergie. Ea este câștigătoare competiției Avon Voices pe România și în prezent, lucrează cu băieții de la Deepside Deejays.
 • Allexinno & Starchild și a lor ”Senorita” au transformat vântișorul rece de munte, în briza mării din timpul verii. Cei doi băieți au profitat de ocazie și au lansat un nou single numit „Bailamos”.
 • Dony și Elena Gheorghe au făcut Piața Sfatului să trepideze sub tălpile brașovenilor, cu piesa „Hot Girl”.

Elena a purtat atât pe Covorul Roșu, cât și pe scenă două rochii care i-au ascuns burtica. Oricum este o viitoare mămică foarte frumoasă, căreia se vede că îi priește sarcina. Sănătate multă îi doresc! 🙂

 • CRBL ne-a amintit frumos de vremurile de la începutul carierei sale cu Simplu, prin colajul de poze proiectat pe ecrane. Acolo se regăseau colegii de trupă, dar și familia lui și poze din copilărie. A cântat „Românul n-are noroc”, „Hey Mama” și cel mai recent single „K-Boom”, un featuring cu Helene, fata care a colaborat pe piesa „Save me” a celor de la Morandi. Alături de Edi, pe scenă a urcat și soția acestuia, împreună executând niște mișcări de…dans foarte senzuale.

 • Lora a reeditat piesa „No more tears”, care a sunat excelent din arcușul contrbasului, din bătaia tobelor și pe acordurile de chitară.

Artista a lansat și o nouă piesă numită „Un vis”. Iar în materie de vestimentație, Lora nu a dat greș nici de această dată.

 • Crush & Alexandra Ungureanu au făcut sufletele să vibreze cu piesa „I need U more”.

 • Raluka ne-a spus clar și răspicat: „I’m out of your business”. Apoi alături de Connect-R a făcut o demonstrație de rappin’ on și de flow de cuvinte, după care i-a cedat scena artistului. Acesta a lansat un nou hit numit „Take it slow”.

 • Gașca de la Okapi Sound (Grasu’ XXL, Guess Who, Spike, Maximilian, MefX au arătat că hip-hop-ul e cât se poate de viu în România și că dacă se combină cu instrumente live iese ceva demențial). Iar tricoul lui Grasu’ a spus totul: „Ca să moară fetili!”. :))
 • Sălăjanul s-a mutat la Brașooov! Sișu și Puya au arătat că ceea ce a însemnat La familia „nu e de vânzare” și că spiritul acelor vremuri a rămas viu. Au făcut un colaj din cele mai cunoscute piese ale lor, cu care sunt convinsă că și-au bucurat extraordinar de mult fanii.
 • Sunrise Inc. au venit cu o nouă variantă a piesei cu care s-au lansat „Lick Shot”, apoi au încântat publicul cu „Niña”, o nouă piesă, pe al cărei fundal se aude un acordeon. Așadar, va fi un hit, dacă stăm să ne gândim că mai toate care au inclus acest instrument au depășit granițele țării. Baftă băieți!
 • Mona & Liviu Hodor, unul dintre cele mai recente proiecte muzicale autohtone, s-a prezentat la RMA 2011 cu single-ul „Sweet Love” lansat în urmă cu doar câteva săptămâni.
 • Dacă vorbeam de proiecte noi, Nick Kamarera ne-a prezentat în premieră o piesă nou-nouță în colaborare cu Alinka (Alina Crișan, fosta componentă A.S.I.A.).

Melodia se numește „Get a life (Mama Yette)” și dacă sunteți curioși cum se prezintă noul proiect, mai jos aveți o poză în exclusivitate pentru Diana’s Music & Culture Blog cu Nick și Alinka. Piesa mai sus menționată nu a fost singura interpretată pe scena RMA de către Nick. Mike Diamondz a fost și el prezent și alături de Kamarera ne-a cântat „Kalyaaaa”.

 • Băieții de la Voxis au demonstrat cu succes că și muzica house poate fi cântată live, așa că fiecare și-a luat instrumentul, solistul microfonul și au cântat „Tell me everything” și „I just wanna”. Thumbs up, băieți! 😉

 • Pe Amna, tipa cu ochii albaștri, care umbla cu un ursuleț de pluș cu atitudine în videoclipul piesei „Tell me why”, filmat, culmea, chiar în Piața Sfatului din Brașov, cu siguranță o știți. 😀 Nici ea nu a lipsit de la RMA, fiind nominalizată la Best New Act. Nu a câștigat trofeul, dar ne-a încântat cu piesa de debut plus un cover live al piesei „Price Tag”.
 • Anda Adam și-a făcut intrarea într-un balon de apă, exact ca cel de la începutul clipului piesei „Feel”, prima melodie interpretată în acea seară. Fiecare colțișor de scenă a fost acoperit de dansatori. Așa cum ne-a obișnuit Anda, coregrafia este un punct forte al show-urilor sale, tocmai de aceea pentru RMA 2011 artista a postat acum câteva zile pe Internet imagini cu figurile de dans de pe noua sa melodie „Panda Bear”.

La Brașov se dorea a ieși un flashmob, însă nu am observat dacă cineva din public își făcuse lecțiile în materie de dans. Nici baloanele mici n-au lipsit de pe scena RMA, au fost câteva sute eliberate în public, toate cu un chip de ursuleț panda pe ele.

 • Tom Boxer a venit însoțit de a sa Morena. Cei doi au prezentat celor peste 50 de milioane de oameni care au privit show-ul, fie de la tv, fie live, din Piața Sfatului, noua piesă numită „Deep in Love”.
 • Ellie White și-a făcut apariția pe Covorul Roșu într-o rochie roșie superbă. Pentru reprezentația de pe scenă, aceasta a ales o costumație din piele neagră, pe stilul rock-chic și ne-a cântat „Nu te mai caut” și „Power of Love”. Și că vorbeam de rock-chics:
 • Dacă am pomenit de rock, pe scena RMA a urcat trupa The Marker, ai cărei membrii sunt originari chiar din Brașov. Și se pare că Piața Sfatului le poartă mare noroc, pentru că tot aici, în 2009 au reprezentat cu succes România la Cerbul de Aur. De data aceasta, au fost însoțiți de corul Unison și ne-au oferit prin muzica lor un sentiment înălțător.
 • La Brașov au fost prezenți foarte mulți artiști brașoveni. Nu doar băieții de la The Marker sunt de acolo, ci și Lys, vocea de pe piesa „Drums” a lui Alexunder Base. Lys Pârvu, căci așa se numește, este o fată extrem de talentată, cu o voce foarte plăcută. Ea a colaborat cu Akon pe piesa „Oh Africa”, după ce, în 2009 a câștigat un concurs organizat de Radio 21. La RMA Alex și Lys ne-au prezentat cea mai nouă piesă a lor numită „Call Again”.
 • Aisa, cea care a colaborat cu Dj Yaang pe piesa „Ready to go” și cu Dj Andi la melodia „For the first time”, la ediția RMA din acest an ne-a prezentat o piesă solo. 

Mulțumiri și un sfat prețios

A fost o noapte magică, pe care am petrecut-o la Brașov alături de crema industriei muzicale, dar și de colegii din presă. Le mulțumesc organizatorilor pe această cale și țin să îi felicit pentru organizarea foarte bună și pentru excelenta comunicare cu presa.

Pe premianții acestei ediții de Romanian Music Awards, dar și pe toți cei nominalizați, îi felicit pentru reușitele de peste an și le doresc cât mai multă inspirație, originalitate și putere de muncă. Îi felicit și pe cei care au făcut show pe scena RMA, în special pe cei care s-au încumetat să cânte live. La un eveniment de o asemenea anvergură, posibilități pentru live ar trebui să existe, așadar, ca un sfat prietenesc pentru edițiile următoare, dragi artiști, veniți cu negativul dacă aveți de gând să cântați live, asta în cazul în care nu aveți instrumentiști. Dar sub nicio formă nu mai cântați peste bandă, pentru că se aude oribil, mai ales pe tv! În modul acesta, publicul nu mai are ocazia să vă perceapă talentul și vă stricați singuri imaginea. Știu că se poate, știu că noi, românii, avem potențial și în materie de muzică, și tocmai de aceea știu că nu vorbesc degeaba.

Unde mai puneți că întregul eveniment a fost urmărit de peste 50 de milioane de oameni din cele 13 țări în care a fost transmis. So, make it big anytime you got the chance! 🙂

Music Channel, keep it up! Aștept cu mare interes să văd cum vă ridicați ștacheta la RMA 2012, fiindcă ne-ați obișnuit ca de la an la an să evoluați și să aduceți premiile sus, sus, sus, tot mai sus, gen! 😀

UN ARTICOL LUNG,

SCRIS CU PASIUNE DE DIANA CIOBOTEA
XO XO


Credit foto:
Diana Ciobotea

Reclame