La Multi Ani, Paul Damixie! :)

A venit rândul unui nou artist să fie sărbătorit aici, pe Diana’s Music & Culture Blog. Este vorba de Paul Damixie, unul dintre cei mai de succes dj din România.

La Mulți Ani, Paul!!! 😀

Îți doresc să ai muuuultă inspirație astfel încât să faci piese din ce în ce mai bune, să ai putere să străbați în lung și-n lat Pământul cu concertele și de ce nu, și planeta Marte, pe unde mai pleacă din când în când bunul tău amic, Smiley! Să fii sănătos, iubit și fericit și să ai baftă în tot ce îți propui!

Paul face parte din proiectul Radio Killer, alături de Smiley, Elefunk, CellBlock, Karie, BoogieMan (Don Baxter) și Crocodealer (Alex Velea). Damixie, alături de Lee Heart, alcătuiesc formula de scenă a proiectului marca HaHaHa Production.

Paul este originar din Timișoara, a început să mixeze încă din adolescență și în prezent, susține concerte la care iau parte mii de spectatori în mai toate colțurile lumii și unde mii de voci cântă la unison versurile pieselor „Voila”, „Be free” și „Lonely Heart”!

Îți doresc mult succes, party hard, boy and don’t let the music end! 😀

Later EDIT: Articolul a fost scris pe 12 septembrie, de ziua lui Paul, însă undeva spre miezul nopții, de aceea apare 13. :))

Sursa foto: Facebook

Reclame