10 000 de vizualizari – multumesc!

11 septembrie 2011 va fi o zi care va rămâne cu siguranță consemnată în istoria Diana’s Music & Culture Blog!

Spun asta pentru că astăzi am depășit 10.000 de vizualizări!!! Yuhuuu! 😀

Statistici Diana's Music & Culture Blog

Vă mulțumesc foarte, foarte mult tuturor celor care ați intrat pe blogul meu în acest prim an de când există. Fie că vă numărați printre vizitatorii fideli, fie că sunteți doar în trecere pe aici sau poate sunteți prieteni Diana’s Music & Culture Blog pe Facebook, Twitter sau Myspace. Posibil ca unul dintre clipurile încărcate pe contul de Youtube al blogului să va fi stârnit curiozitatea. Indiferent de modalitatea în care ați ajuns pe acest blog, vă mulțumesc! 🙂

Am avut ocazia să discut cu o parte din voi, de la care am și primit feedback. Pozitiv, de cele mai multe ori. Însă chiar și atunci când a fost vorba de ceva ce nu v-a plăcut sau pur și simplu, vi s-a părut că ar trebui îmbunătățit, m-am bucurat pentru că mi-ați împărtășit ideile și părerile voastre.

Nu sunt perfectă. Nimeni nu e. Dar încerc cu fiecare zi care trece să mă perfecționez, să vă aduc în vizor informații și subiecte inedite, bine documentate, încercând să vă fidelizez și să vă fac muzica din toate decadele, din toate genurile (atenție, muzica, nu zgomotul) cât mai dragă. Asta mi-am propus când am pornit acest blog. Și mi-am mai propus ceva înainte să-l lansez.

31 august 2010 a fost o dată relativ recentă după Romanian Music Awards 2010. Înainte să lansez blogul, mi-am stabilit ca până la Romanian Music Awards 2011 să ating pragul de 10.000 de viziualizări pe blog. Iată-ne cu cinci zile înainte de marele eveniment: am atins și chiar depășit limita pe care mi-am propus-o. 😀 Până pe 16 septembrie când va avea loc RMA 2011 presimt că voi avea în jur de 11 000 de vizualizări.

Nu v-am povestit acest lucru întâmplător, ci am făcut-o pentru a vă încuraja să îndrăzniți să sperați, să visați, pentru că numai visând și dorindu-vă ceva cu ardoare puteți evolua. Așa cum spune John Fuhrman în cartea sa „Da!” (pe care v-o recomand cu căldură), ca să atingi succesul, trebuie să ai un obiectiv bine stabilit, să depui mult efort pentru atingerea lui, să îți asumi riscuri, să treci prin refuzuri și eșecuri, ca până la urmă să ajungi acolo unde îți dorești.

Mai am multe de realizat, de aceea e necesar să evoluez continuu. Pentru mine. Pentru blog, pentru fiecare dorință pe care o am, pentru voi. Pe 31 august 2011 am întors o nouă filă din cartea virtuală a vieții blogului. Vă aștept să evoluăm în materie de muzică împreună și în acest an, aici pe Diana’s Music & Culture Blog.

Love & Respect,

Diana

Reclame