Videoclip Alex Velea – „Whisper”

În urmă cu o oră, Alex Velea și-a lansat cel mai recent videoclip la piesa „Whisper„.

Regizat de Iulian Moga, videoclipul îl prezintă pe Alex într-o poveste de dragoste tabu, condimentată cu șoapte dulci spuse la ureche și peripeții.

Artistul joacă rolul unui grădinar îndrăgostit de fata șefului său, nimeni altul decât actorul Constantin Cotimanis. Hotărât să fugă împreună cu ea, Alex riscă totul pentru iubire.

Întotdeauna am fost un fan al iubirilor pasionale și de aceea m-am simțit foarte bine filmând o astfel de poveste. Sunt cu atât mai mulțumit cu cât piesa Whisper este cea mai bună de până acum pentru că debordează de senzualitate. Sunt sigur că va aduce multă căldură în inimile celor care o ascultă“, a declarat Alex Velea după filmări.

Detalii despre album

Odată cu lansarea piesei Whisper, produsă în studiourile HaHaHa Production, Alex ne mai face o surpriză extrem de plăcută.

Noul album Alex Velea va apărea pe piață în toamna acestui an și va conține nu mai puțin de 15 producții fresh dintre care 5 piese lansate deja ca single-uri: Doamna mea, Secret, Don’t say it’s over, One shot și Whisper.

Diana’s Music & Culture Blog v-a prezentat poze de la filmările videoclipului și un teaser însoțit de detalii.

În final, vreau să profit de cadoul inedit făcut de Alex doamnelor, domnișoarelor și domnilor care astăzi își serbează ziua de nume (Maria, Marian, Mariana și derivatele). Vă urez un sincer „La Mulți Ani!” însoțit de toate gândurile mele bune și evident, distracție plăcută pe șoaptele lui Alex. 😀

Reclame