Numaratoarea inversa pentru RMA 2011 a inceput!

Tic-tac, tic-tac, tic-tac!

10 zile mai sunt până când crema industriei muzicale românești va păși pe covorul roșu de la Romanian Music Awards 2011!

Cine? Ce? Unde? Când? Cum?

Brașovul va deveni pe 16 septembrie capitala muzicii românești!

Orașul de la poalele Tâmpei va găzdui cea de-a noua ediție Romanian Music Awards. Mii de wați, lumini, ecrane, lasere, efecte speciale și reprezentații inedite pe o scenă impresionantă prin mărimea și vizibilitatea pe care o va oferi, toate „ vor decora” Piața Sfatului, în seara când cei mai buni artiști vor fi răsplătiți pentru munca, succesul și realizările lor de peste an.

Romanian Music Awards este un eveniment cu tradiţie al industriei muzicale româneşti. Fiind organizat la standardele unui festival internaţional, spectacolul va prezenta publicului o industrie muzicalǎ româneascǎ maturizatǎ şi momente artistice memorabile” a declarat Giovanni Francesco, General Manager al Music Channel.

Cine sunt gazdele evenimentului?

Începând cu ora 19.00, cel mai hot MC din România, Cosmina Păsărin și câștigătorul trofeului “Best Male” al ediției de anul trecut, Puya, promit să facă un duo de zile mari, anunțând un show plin de surprize!

Mă bucur că urmează să urc pe scena Romanian Music Awards în calitate de prezentator. Deja am început să mă pregătesc pentru prezentarea celui mai important eveniment din industria muzicală românească și mă gândesc și la câteva ținute pe care le voi purta pentru a fi „în ton” cu show-ul. Pentru că numărătoarea inversă a început, la fel ca și ceilalți, abia aștept să aflu care sunt artiștii care au fost cei mai buni în ultimul an…Ne întâlnim în capitala muzicii, Brașov, pe 16 septembrie!”, a mărturisit Cosmina pentru Music Channel.

Live sau pe tv?

Dacă nu ajungi în Brașov pe 16 septembrie, nu-ți fă probleme. Vei putea urmări premiile la tv. Spre deosebire de anul trecut, când gala a depășit granițele țării prin Music Channel Ungaria, ediția din 2011 va fi transmisă în 13 țări: România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Albania, Bosnia și Herzegovina, Croația, Grecia, Republica Mecedonia, Slovenia, Serbia, Muntenegru și Turcia. În afară de Music Channel, organizatorul evenimentului, în România vor mai transmite atât filiale locale TVR, cât și Money Channel. În afara granițelor vor asigura transmisia live Music Channel Ungaria și Balkanika TV.

Dacă, însă alegi să vezi show-ul live din Piața Sfatului, nu uita să îți cumperi bilet. Spre deosebire de anii trecuți, intrarea la eveniment se va face pe bază de bilete. Acestea au fost deja puse în vânzare în rețeaua Eventim, la prețul de 10 lei.

Un nou record

Peste 900.000 de voturi din 137 de țări au fost exprimate pentru artiștii nominalizați la Romanian Music Awards 2011. Cei mai buni artiști au intrat în competiție la secțiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Pe http://rma.1music.ro/  îți poți vota și tu artiștii preferați la fiecare dintre cele 14 categorii.

Din aceeași serie…

Pe Diana’s Music & Culture Blog ai aflat încă din primele momente în care au fost anunțate nominalizările la RMA 2011.

Adaugă blogul la favorite și intră frecvent să vezi ce se mai întâmplă în industria muzicală românească. Tot aici vei fi conectat cu cele mai proaspete informații despre RMA 2011.

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Brașov și Club Kasho Brașov.

TU ce faci? Spui prezent pe 16 septembrie în Piața Sfatului din Brașov? 🙂

Reclame