Romanul de la Guitar Idol III – Marius Pop VOTE!

Este vineri seară, deci a venit weekend-ul, așa că avem cu toții mai   mult timp liber și ar fi cazul să-l folosim într-un mod constructiv.

5 minute. Atât durează să dați un vot și un like (și să ascultați piesa) pentru unul dintre cei mai talentați chitariști din lume. N-o zic doar eu, o zic toți cei care îl ascultă și sunt convinsă că o va spune și juriul de la concursul Guitar Idol III. Vorbesc de Marius Pop, fiul lui Călin Pop, solistul trupei „Celelalte cuvinte”. Marius este responsabil de acordurile care îți fac sufletul să vibreze din melodiile lui Smiley de pe albumul „Plec pe Marte”, acesta făcând parte din band-ul de instrumentiști care îl însoțesc pe Smiley peste tot.

La fel ca și tatăl său, Marius are propria sa trupă numită „The M Theory”, un proiect muzical desăvârșit de jazz-rock. Din el mai fac parte Marcel Moldovan (tobe), Alex Racoviță (clape), Mihai Ardelean (clape & synth) și Dan Saghin (bass), toți extrem de talentați și pasionați de ceea ce fac. Între noi fie vorba, vă recomand să mergeți la un concert The M Theory, dacă n-ați făcut-o încă. O să vedeți/auziți/simțiți cu totul altceva decât ceea ce este la radio, tv și în general, în peisajul muzical actual.

Revenind la concurs, Marius Pop este unul dintre cei 20 de chitariști și singurul din România (al doilea an consecutiv) din peste 1000 de participanți care au fost selectați de juriu pentru a intra în finala online a Guitar Idol. Ceilalți finaliști au fost selectați în funcție de un număr de alte criterii cum ar fi vizionări pe YouTube sau număr de voturi din partea publicului.

Pentru finala Guitar Idol, Marius a pregătit un clip la piesa „Marbri”, filmat în studio alături de colegii din The M Theory.
Dacă va ajunge între primii 10, Marius va participa la finala LIVE a concursului ce va avea loc în această toamnă pe legendarul stadion Wembley din Londra.

Instrucțiunile pentru vot:
1. Click pe http://www.guitaridol.tv/v​ideo/marius-pop/209
2. Register to vote (dureaza 15 secunde)
3. Vote (locurile 1, 2 si 3 -aici vă puteți alege trei concurenți din concurs cărora să le atribuiți locul 1, 2 și respectiv 3) și Like.
Puteți să vă creați câte un cont pentru fiecare e-mail pe care îl aveți.

Așadar, dacă nu v-am convins până acum că merită să-l votați pe acest virtuos chitarist român, atunci las videoclipul piesei cu care Marius Pop a intrat în concurs să vă convingă. Iar dacă vă place piesa, o puteți downloada gratis de pe site-ul lui Marius www.chitarist.ro , unde veți putea asculta primul album The M Theory – „First Step” și afla mai multe detalii despre băieți.

Go, Go, Go Marius! Să rămâi pe locul I și să te ajute Dumnezeu să câștigi! 😀

Credit foto: Răzvan Chiriac

Reclame