Cabron are „Show TV”

Cabron nu s-a apucat de prezentat emisiuni, dar are propria viziune asupra show-bizz-ului românesc.

După succesul înregistrat în 2010 cu piesele Letz be friends și Femei [feat. Don Baxter], Cabron lanseaza videoclipul piesei Show TVaducând un nou hit în stradă printr-o abordare deja recunoscută, dar și prin versurile cu un mesaj social puternic.

Videoclipul piesei Show TV a fost filmat în stațiunea Mamaia și ilustrează într-un mod simplu și direct observațiile moralizatoare, dar acide, ale artistului.

E o piesă care are un mesaj simplu și adevărat. Fiind obișnuit – ca mai toți frații mei români – să fac haz de necaz, am tratat-o într-o maniera puțin caterincoasă. Mă deranjează că vorbim mai mult despre ce am vrea să fim, decât despre ce suntem cu adevărat…mă deranjează că la televizor e mai mult teatru și nu prea mai e nimic „pe bune”…dar în același timp mă amuză toate lucrurile astea.

Că e realitate, sau e doar un rol pe care îl jucăm fiecare…e SHOW TV și show-ul trebuie să continue!, declară Cabron.

Piesa Show TV a fost produsă în studiourile HaHaHa Production și este – pe lângă mixtape-ul On The Air – al treilea single lansat de artist în decurs de un an. DJ CellBlock și-a adus și el aportul la această piesă, fiind responsabil pentru muzică și mix.

Cabron a fondat trupa Codu’ Penal, alături de Shobby, lansând 3 albume în această formulă. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști ca Don Baxter, Smiley, Alex Velea, Nico, Sișu, Puya, La Familia, Morometzii, sau Pacha Man.

Cum vă place? 🙂

Reclame