Concert INNA la Arenele Romane

Inna a susținut săptămâna trecută primul său concert de mare amploare din România.

Evenimentul a avut loc la Arenele Romane din București pe 17 mai și a fost exploziv, la propriu și la figurat! Efectele pirotehnice, confettiile, acompaniate de mii de decibeli au explodat în aer în fața celor peste 5000 de persoane care au luat parte la eveniment.

În deschiderea concertului, Inna i-a avut ca invitați pe producătorii ei, băieții de la Play & Win, dar și trupa Akcent și Alex Velea. Când am ajuns la concert, în jurul orei 19, Play & Win erau deja pe scenă și încălzeau atmosfera cu cele mai cunoscute piese ale lor, dar și cu alte hit-uri ale momentului. Cei trei amici, responsabili de succesul pieselor Innei, și-au încheiat prestația cu single-urile propri, în ordinea lansării lor: „Slow motion”, „Only” și „Ya BB”.

În jurul orei 20, băieții de la Akcent au urcat pe scenă. Au susținut un recital de o oră, care ne-a făcut pe toți cei prezenți să ne amintim cu mare drag de copilărie sau adolescență. În boxe au răsunat hit-uri precum „Ți-am promis”, „Buchet de trandafiri”, „That’s my name”, „My Passion”, însă melodia de început a fost „How deep is your love”.

De la ora 21, scena a fost luată cu asalt de Alex Velea, care a prezentat în premieră noul lui concept de show: 3 ecrane mari, pe care sunt proiectate…hm, nu vă spun ce, mergeți la show-uri și o să vedeți, un costum cu leduri, instrumentale de excepție, totul condimentat cu multă, multă energie și culoare! Ca noutate, Alex este singur pe scenă, fără cei trei dansatori cu care obișnuia să meargă în concerte. Dar vă asigur că umple scena, oricât de mare ar fi aceasta. 😀

Alex și echipa sa au construit concertul ca o poveste, o retrospectivă a pieselor cu o legătura bine făcută între ele. Surpriza maximă a fost atunci când pe scenă i s-au alăturat Smiley și Don Baxter. Publicul a fost extrem de entuziast, în jur era o mare de oameni care dansau, cu brațele ridicate și fredonau împreună cu artiștii: „Banii zboară, banii zboară…” și banii chiar zburau! 😀 Don Baxter a împrăștiat mii de bancnote în aer (nu vă alarmați, nu erau adevărați), făcând să plouă cu bani! :))

În jurul orei 22, un elicopter a început să survoleze Arenele Romane. În jur auzeam persoane care spuneau:  „Frate, ce-i cu elicopterul ăla?”„Sigur ne filmează de acolo de sus!”. Treptat, treptat, elicopterul s-a apropiat de scenă și surpriză: Inna a coborât împreună cu un însoțitor pe o coardă de la peste 20 de metri înălțime. O asemenea intrare pe scenă nu prea s-a mai văzut pe la noi, așa că publicul era în extaz. Thumbs up 4 INNA! 🙂

Artista și-a salutat fanii și a dat startul concertului mult așteptat cu piesa „Sun is up”! Ne-a încântat rând pe rând cu hit-urile sale: „Hot”, „Amazing”, „10 Minutes”, „Deja Vu”. Piesele au sunat mult mai heavy cu ajutorul trupei Sensor, care au acompaniat-o pe parcursul întregului show. Inna a avut alături de ea șapte dansatori care au făcut o coregrafie super energică.

În pauzele dintre melodii, Inna a comunicat foarte mult cu publicul. A primit flori, bilețele, dar și declarații în cor, de genul „Inna, te iubim!” Artista a primit de la fani un afiș pe care scria același lucru, moment în care aceasta a spus: „Să vă mai aud că România nu mă iubește! Iată dovada! România mă iubește!”. Pe lângă asta, artista ne-a spus că nu-i vine să creadă că este pe scenă în fața a mii de oameni și că a ajuns să aibă succes în întrega lume. Ne-a îndemnat pe toți să credem în visurile noastre și să le urmăm.

Inna ne-a împărtășit câteva povești, în care i-am regăsit și pe artiștii care au cântat în deschiderea concertului ei. Băieților de la Play & Win le-a atribuit titulatura de „tătici ai pieselor mele”, despre Adi, Sorin și Mihai, adică trupa Akcent, ne-a povestit că i-au cumpărat primul bilet de avion pentru a pleca la un concert dinafara țării. În ceea ce-l privește pe Alex Velea, Inna a adaptat versurile de la piesa „Yamasha” și a cântat cam așa: „Yamasha, Yamasha, e loc pentru Alex Velea și pe scena mea!”.

Publicul venit la concert a putut asculta cel mai recent single al artistei, „The Club Rocker”, lansat la concert în premieră mondială. Am avut parte și de un moment unplugged, în care artista a interpretat „Use somebody” a celor de la Kings of Leon, „Grenade”a lui Bruno Mars, Lady Gaga-„Born this way”, „The time of my life” de pe coloana sonoră a filmului Dirty Dancing.

Inna a demonstrat tuturor că este unul dintre artiștii care au voce cu adevărat, cântând live pe tot parcursul concertului. Artista și-a manifestat dragostea pentru publicul român pe melodia „I got a feeling” a celor de la Black Eyed Peas, când a cerut să se dea voie fanilor pe scenă.

A fost o seară excepțională, care a culminat cu lansarea platformei muzicale FHM Music. Inna, Play & Win, Akcent și Alex Velea au făcut un show pe cinste și au demonstrat tuturor că și România are artiști de valoare, devotați muzicii și fanilor lor, care merită aprcierea întregii lumi.

Vă las cu poze de la concert și vă invit să intrați pe contul meu de Youtube unde veți putea vedea toate momentele importante ale show-ului Innei: DianaMusicBlog

Credit foto: Alexandra Vasilescu

Reclame