Shaka Muv-Save Save

HaHaHa Production prezintă un nou proiect: Shaka Muv! Iar eu vă prezint o concluzie proprie: cine e la HaHaHa, nu se face de râs, clar! 🙂

Dacă pe afară vara întârzie să apară și ne amăgește din când în când cu puțin soare, în muzică vara a venit deja! Astăzi s-a lansat un proiect, cu o piesă care va deveni cu siguranță hit și care se va auzi de dimineață până seara pe litoral, îmbinându-se cu valurile și briza mării.

Shaka Muv e proiectul, „Save Save” este piesa, care beneficiază de un videoclip, puțin spus hot! Acțiunea din clip se petrecere în mijlocul unui trib, unde Shaka este regina. Puternic conștientă de propria sexualitate , Shaka se îndrăgostește de un occidental rătăcit care o face să-și dorească evadarea din trib.

Producția videoclipului este una uriașă. De la decorul unic din studiourile Buftea până la costumele țesute manual din bob de orez, toate elementele au menirea de a surpinde în cele mai credibile detalii atmosfera dintr-un trib amazonian, totul, sub privirea atentă a lui Iulian Moga, regizorul clipului.

Piesa  te duce cu gândul la mare, la vacanță, la lucrurile simple care ne fac viața atât de frumoasă. Și cum vara e foarte sexy, sunt convins că piesa nu ar fi putut suna atât de bine fără o voce feminină puternică și plină de senzualitate, afirmă Randi, cel care a produs piesa pentru HaHaHa Production.

Dacă veți încerca să descifrați ce înseamnă cuvintele din refren, să vă întrebați prietenii, să consultați dicționarele, să urmăriți documentare cu triburi amazoniene, vă complicați! Shaka Muv, este un imn închinat verii, cântat într-o limbă inventată; o incantație mistică pe care o vei descifra doar când te vei surprinde dansând.

Mai jos aveți videoclipul, dar și o galerie cu poze de la filmările videoclipului.

Cum vă place? 🙂


Reclame