3 ore până la concertul Shakirei

Mai sunt 3 ore până la concertul mult așteptat al divei columbiene, Shakira!

Artista va concerta în această seară pentru a doua oară în România. Show-ul va fi deschis de Smiley și Bosquito, urmând ca în jurul orei 20:30 Shakira să își facă apariția pe scenă!

Vă invit să citiți și alte trei articole scrise pe Diana’s Music & Culture Blog, din care veți afla mai multe detalii despre eveniment, dar și despre cum s-au filmat două dintre cele mai celebre videoclipuri ale artistei.

Totul despre concertul Shakirei

Story of Shakira-„Objection (Tango)”

Story of Shakira-„Loca”

Pentru cei care merg la concert, e bine să știți că accesul în perimetrul concertului se va realiza începând cu orele 17:00, astfel:

  • prin Bd. Libertății dinspre Calea 13 Septembrie
  • prin Bd. Libertății dinspre Națiunile Unite
  • la fiecare dintre cele două porți de acces va fi amplasat și un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile
  • accesul publicului în spațiul de concert NU se va putea face dinspre Bd. Unirii
  • deținătorilor biletelor în sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie) le este recomandat să folosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie
  • celor care au loc în sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat să folosească intrarea dinspre Bd. Națiunile Unite

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând a primi o brățară specifică pentru zona în care biletul oferă acces, respectiv golden VIP (prima categorie de preț), cea de a doua categorie – 280 lei sau Gazon A. Atât biletul, cât și brățara vor trebui păstrate pe toată durata concertului, ele permițând ieșirea și reintrarea în zona de concert.

Posesorii de bilete în gazon B nu vor primi brățară decât la ieșirea din zona de concert (și doar dacă doresc să reintre în spațiul de eveniment). Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugați să nu deterioreze sau să-și scoată brățara, precum și să păstreze asupra lor biletul.

Există și câteva interdicții!

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil) sau aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Cine nu și-a luat bilet, mai are o șansă!

Biletele rămase disponibile (cele de la Gazon B – 120 de lei, precum și cele recent suplimentate la Gazon A – 180 de lei) vor putea fi achiziționate chiar de la locul concertului, de la casele de bilete amplasate în Piața Constituției, pe fiecare dintre cele două căi principale de acces (Bd. Libertății dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertății dinspre Națiunile Unite).

Ca să vă faceți încălzirea pentru ce va urma deseară, vă las cu cel mai senzual videoclip al artistei, la piesa „Ojos asi”!

Have fuuuuuuuun!!! 😀

Reclame