Videoclip Play & Win- Ya BB

În urmă cu câteva minute, pe contul de Youtube al casei de discuri Roton, a fost urcat cel mai recent videoclip al băieților de la Play & Win!

Dacă piesa „Ya BB” a prins foarte bine la public, este în heavy-rotation la posturile de radio și mii de petrecăreți dansează pe ea în cluburile din toată țara și nu numai, merita un clip pe măsura succesului ei.

Așadar, Marcy, Radu și Sebi s-au distrat la filmările videoclipului alături de cei care le ascultă și iubesc muzica. Aceștia le-au oferit posibilitatea fanilor lor de a apărea în videoclip. Povestea clipului este o petrecere de vară, într-un club, unde toată lumea se distrează pe melodia plină de ritm și energie a celor trei compozitori. Filmările au avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, regizor fiind Tom Boxer.

Am observat că toate clipurile regizate de acesta au un aer pozitiv, îți lasă un sentiment de libertate și te umplu de energie. Așa că pe ce pune mână Boxer, iese bine! Vă las cu clipul și aștept părerile voastre mai jos!

Reclame