Story of Shakira-„Loca” #2

„Loca, Loca, Loca!!!” Eh, câți dintre voi n-ați fredonat aceste versuri schițând din mână gestul Shakirei din videoclipul piesei cu același nume? (vezi minutul 1:47 din clipul de mai jos)

„Loca” este primul single promovat de pe cel de-al șaptelea material discografic al Shakirei numit „Sale el Sol”. De când a fost lansat și până în prezent s-a aflat în heavy-rotation pe toate posturile radio și tv de specialitate și a stârnit o mulțime de reacții pozitive. Cântecul a fost scris în două versiuni: engleză și spaniolă și se bucură de un clip loco, loco, loco! 😀 De fiecare dată când îl văd, îmi dă multă energie și chef de dans.

Scenariul videoclipului este unul în care o putem observa pe Shakira așa cum este ea: dezinvoltă, dar în același timp naturală, fabuloasă, dar în același timp prietenoasă cu fanii. Despre videoclip vă pot spune că a fost filmat în Barcelona, Spania în luna august 2010, în regia lui Jaume de Laiguana. Piesa în limba engleză este un featuring cu Dizzee Rascal, iar varianta în spaniolă, o colaborare cu El Cata.

Pentru că în România a fost intens mediatizată varianta în limba engleză, vă propun să urmărim varianta în spaniolă. Muzica, maestre! Să vă văd cum dansați, dragilor! 😀

Reclame