O săptămână ne mai desparte de Shakira

Ați ghicit, da! Fix o săptămână ne mai desparte de concertul Shakirei, ce va avea loc pe 7 mai în Piața Constituției din București!

Diana’s Music & Culture Blog se numără printre fanii artistei, așa că această săptămână îi este dedicată! Așadar, începând de mâine, 1 mai și până în ziua concertului, pe acest blog veți găsi zilnic câte un articol despre cele mai de succes melodii ale Shakirei și veți putea vedea și videoclipul melodiei despre care vom discuta. 🙂

Concertul de pe 7 mai va fi cel de-al doilea susținut de Shakira în România.  Artista i-a încântat în 2006 pe cei 20.000 de spectatori veniți la Timișoara pentru a fredona împreună cu ea cântecele pline de pasiune, ale căror versuri și acorduri sunt cunoscute în lumea întreagă și pentru a-i vedea live mișcările de dans halucinante.

„Shakira este unul dintre artiștii pentru care am primit extrem de multe rugăminți din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la București!” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Surprizele nu se opresc aici!

Smiley și Bosquito vor cânta în deschiderea concertului pe care Shakira îl va susține la București. Show-ul face parte din „The Sun Comes Out World Tour”, turneul de promovare al celui de-al șaptelea album al artistei, în cadrul Emagic Summer Fest.

Dacă nu v-ați cumpărat încă biletul, trebuie să o faceți!

Biletele pot fi achiziționate online, de pe http://www.myticket.ro, sau din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și The Ark (Uranus 150), la următoarele categorii de preț, în funcție de distanța față de scenă: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei și gazon B – 120 de lei.

Cine merge la concert, mâna sus! 😀

Reclame