The dAdA-Ne doare la…

Băieții de la The dAdA au lansat astăzi primul lor single numit cât se poate de simplu: „Ne doare la…”! Piesa a avut premiera pe Monden.info.

The dAdA este primul proiect rock marca HaHaHa Production, din care fac parte patru băieți foarte talentați: Septimiu – chitara&voce, Mihai – chitara-bas&voce, Teo – chitara&voce si Bob – tobe. Talentul le-a fost recunoscut și vara trecută când s-au remarcat prin obținerea premiului II la Stufstock Newcomers, sau atunci când s-au numărat printre finaliștii concursului Global Battle of The Bands, ediția 2010.

Despre membrii trupei ați putut afla extrem de multe lucruri dintr-un interviu amuzant, acordat de băieți în exclusivitate pentru Diana’s Music & Culture Blog. Dacă sunteți curioși cum au ajuns la HaHaHa, ce suprize ne mai pregătesc, cum își descriu stilul muzical și ce îi inspiră, trebuie neapărat să citiți interviul. Pentru asta, click aici.

Piesa „Ne doare la…” poate fi interpretată ca un manifest exprimat curajos și relaxat la adresa tiparelor sociale, un îndemn la acceptare a propriilor convingeri în fața regulilor impuse.

„Am compus această piesă pentru că așa ne-a venit…am vrut să strigăm în gura mare că nu ne plac impozitele, ratele, amenzile, că nu vrem să fim sclavii propriei societăți. Milităm în cuvinte simple pentru dreptul de a sta, sau pentru dreptul de a nu-i lăsa pe alții să aleagă în locul nostru ce este mai bine pentru noi. Credem în muzica live de calitate, in mesaje simple și sperăm că și voi veți duce mesajul muzicii noastre mai departe. Oricum, cine nu striga tare…nu are!! 🙂”, declară băieții de la The dAdA.

Și eu cred că băieții au multe de spus și că vor face treabă bună în industria muzicală românească și să sperăm că în timp, și peste hotare! Tocmai de aceea vă invit să strigăm în cor: OO oooo ooo OOO!!! 😀

Reclame