Spectacol și preselecție marca Alina Sorescu

Atelierul de Muzică și Prezență Scenică pentru copii „Alina Sorescu” vă invită duminica aceasta, 3 aprilie, la spectacolul extraordinar prilejuit de încheierea primului modul din cele 9 ale întregului curs. Alina, împreună cu micuții artiști, vă așteaptă începând cu orele 11 în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor din București. Intrarea este liberă.

Absolvenții modulului sunt 22 de micuți talentați care, timp de două luni, au învățat de la Alina Sorescu tainele muzicii. Mai mult decât atât, aceștia au avut ocazia să afle chiar de la artistă o mulțime de lucruri legate de cum trebuie să se comporte când sunt în luminile reflectoarelor, fie ele de pe scenă sau din fața camerelor de luat vederi, la emisiuni.

Copiii au avut oportunitatea de a pune în practică ceea ce au învățat, prin aparițiile la diferite emisiuni televizate, unde au arătat o parte din ceea ce știu. Pentru a vedea restul surprizelor muzicale, micuții vă așteaptă să vă încânte la primul lor concert, pe 3 aprilie, ora 11 în Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

La finalul spectacolului, se va organiza o nouă preselecție pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, dornici de a se alătura echipei Alinei Sorescu. Mai multe detalii găsiți pe http://www.alinasorescu.ro

 

 

 

 

 

Reclame