Radio Killer prezintă „Lonely Heart”-videoclipul

A sosit și ziua lansării celui de-al treilea videoclip Radio Killer, la melodia „Lonely Heart”.

Dacă de Sf. Valentin v-am prezentat teaser-ul și câteva poze de la filmări, astăzi este momentul să vedem și clipul. 🙂 După succesul înregistrat de piesele „Voila” și „Be free”, Radio Killer amenință vertiginos prima poziție din topurile muzicale românești și nu numai, cu cel de-al treilea single – Lonely Heart.

Regia videoclipului îi aparține lui Iulian Moga. Acesta a fost filmat în studiourile de la Buftea și la filmări au participat peste 100 de fani Radio Killer, selectați tocmai pe criteriul “party addicted”.

În această producție o veti putea cunoaște, în premieră pe Lee Heart, noua voce a proiectului și cea care completează alături de Paul Damixie formula de scena Radio Killer. Mai multe detalii despre ea și despre noua formulă de scenă a proiectului ați mai putut citi și aici.

„Avantajul de a face parte din Radio Killer e că tot timpul te distrezi. Ne-am distrat în studio când am înregistrat piesa, în concertele în care am cântat-o, dar și la filmările clipului…după cum veți vedea”, au declarat Paul Damixie și Lee Heart.

Clipul a fost lansat în premieră pe Monden.info, pe Libertatea.ro, dar și pe canalul oficial de Youtube al HaHaHa Production.

Ce părere aveți? Ați da și voi un party de genul, nu? ;))

Sursa foto: radiokiller.ro

Credit foto: Silviu Săndulescu

Reclame