Teaser videoclip Radio Killer-„Lonely Heart”

De Valentine’s Day, Paul Damixie și Lee Heart, adică formula de scenă a proiectului Radio Killer, ne-au făcut o surpriză muzicală de proporții! Mai exact, ieri, pe canalul oficial de Youtube al HaHaHa Production a fost urcat teaser-ul videoclipului la melodia „Lonely Heart”.

Și de această dată, Iulian Moga a fost regizorul clipului ce are drept temă o petrecere nebună, nebună! Filmările au avut loc în studiourile de la Buftea, la începutul lunii februarie. În clip îl veți putea vedea și pe Smiley alături de 100 de fani Radio Killer, „party addicted” people! ;))

“Nu ne-am dorit să trucăm nimic. La castingul pentru figuranți singurul criteriu după care ne-am ghidat a fost -cât de mult îți place să te distrezi?-. În acest fel, cred eu,  am reușit să transpunem energia piesei în cele mai vii și naturale momente… nu ai cum să vezi acest clip și să nu-ți dorești să dai și tu o petrecere acasă sau să mergi în club. ” a declarat Iulian.

Premiera videoclipului va avea loc joia aceasta, pe 17 februarie. Până atunci, vă las cu câteva poze de la filmări și cu teaser-ul.

Sursa foto: radiokiller.ro

Reclame