Atelierul de Muzică și Prezență Scenică pt.copii ”Alina Sorescu”

Salutare tuturor, dar în special celor care au copilași, frățiori, surioare, nepoței cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani. 🙂 Micuții talentați și cu înclinații artistice au șansa de a învăța de la Alina Sorescu o mulțime de lucruri interesante, care îi pot ajuta în formarea unei cariere artistice.

Alina Sorescu deschide Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică pentru copii ce îi poartă numele!

Cei interesați pot merge la preselecţia care va avea loc sâmbătă 29 ianuarie 2011, între orele 10:00-16:00, în Sala de Muzică a Colegiului Naţional ”Elena Cuza” (fostul Liceu Pedagogic, str.Peştera Scărişoara nr.1, sector 6, Bucureşti, zona Drumul Taberei).

La cursurile acestui atelier sunt invitaţi toţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani dornici de a cânta şi de a căpăta dezinvoltură în lumina reflectoarelor. Ei vin cu pofta de a învăţa, iar Alina Sorescu aduce experienţa, sfaturile şi devotamentul faţă de această meserie.

”Ideea acestor cursuri mi-a venit ca urmare a anilor petrecuţi până acum pe scenă. De când am început să cânt, la vârsta de 4 ani în MiniSong-ul lui Ioan Luchian Mihalea, şi până în prezent am văzut şi aflat foarte multe despre lumea spectacolului. Şi tocmai pentru că şi eu am fost la un moment dat la început şi cu dorinţă de afirmare, vreau să îi sprijin pe cei mici de astăzi să cunoască şi să simtă pe pielea lor cum e să fii artist”, declară Alina.

În cadrul cursurilor vor fi abordate următoarele obiecte de studiu: muzica (limbajul muzical, tehnica respiraţiei, exerciţii de canto), televiziune şi prezenţă scenică (dicţie, stimularea spontaneităţii şi a creativităţii, arta vorbirii in faţa camerelor de filmat, postura, tehnici de reducere a tracului).

În cei 20 de ani de carieră pe scenă, Alina Sorescu (24) a lansat 5 albume muzicale, a prezentat numeroase emisiuni de televiziune şi a fost gazda celor mai importante evenimente artistice din România.

Informaţii suplimentare găsiți pe: www.alinasorescu.ro.

Baftă! 😀

Reclame