Cabron feat. Don Baxter-„Femei”

Astăzi, Cabron a lansat noul său single, numit „Femei”, o colaborare cu Don Baxter.

Produsă în studiourile HaHaHa Production, piesa Femei se distinge în peisajul hip-hop autohton printr-un sound clasic, de hip-hop autentic, dar şi prin abordarea unui subiect sensibil, cu profunzime şi maturitate.

“Piesa Femei reprezintă crezul meu cu privire la cele care sunt majoritare pe planetă. Este o oda adusă femeilor şi sper să placă atât lor cât şi bărbaţilor. Îndrăznesc să cred că piesa mea va avea mare priză la bărbaţii adevăraţi, adică la bărbaţii care iubesc femeile şi la femeile care cred că pot schimba lumea”, declară Cabron.

Despre Cabron:

Cabron şi-a început activitatea muzicală în anul 1999, când a înfiinţat alături de Shobby trupa Codu’ Penal. Câţiva ani mai târziu, Cabron se impune ca producător al lui Nico – artista pentru care a scris mai multe piese, printre care şi Nu pot să mai suport.
De-a lungul a 11 ani de cariera, Cabron are la activ numeroase colaborări de succes cu nume ca: La Familia, Morometzii, Don Baxter, Alex Velea, Grasu XXL sau Pacha Man.

„Femei” a răsunat pentru prima dată în difuzoarele de la Silver Church, la concertul „Smiley &  friends”. Acolo, băieţii au făcut show cu această piesa, care a prins foarte bine la public.

Piesa Femei va fi inclusă pe viitorul album “AL(t)BUM” şi va beneficia şi de un videoclip.

Ce părere aveţi? Vă place piesa? 😀

Reclame