Radio Killer-„Lonely heart”

Câte surprize, câte surprize, ne mai fac cei de la HaHaHa Production! 😀

Acum o jumătate de oră s-a lansat cel mai nou single Radio Killer-„Lonely heart”!  Melodia este în stilul în care ne-au obișnuit băieții…hm, cred că ar trebui să nu mai spun băieții, fiindcă în proiect și-a făcut apariția și o fată. ;))

Noua voce Radio Killer se numește Lee Heart, are 20 de ani și se mândrește că a cântat pe scenă alături de Black Eyed Peas.

Lee Heart (Cătălina Ciobanu) a câștigat peste 15 premii la concursuri naționale și internaționale de muzică, a studiat muzica la Școala Populară de Arte, iar acum ia lecții de jazz.

Din comunicatul de presă mai aflăm:

Lonely heart este o piesa plina de energie, pe care o dedicam tuturor celor care cred ca doar muzica poate sa te trezeasca la viata, te poate conecta cu oamenii din jur si te poate aduce in club indiferent de unde te afli in acel moment; tuturor celor care iubesc totul in general si muzica in special.”, declara Paul Damixie si Lee Heart – cei doi componenti ai formulei de scena Radio Killer.”

Piesa Lonely heart a fost produsa in studiourile HaHaHa Production de aceeasi echipa de producatori condusa de Smiley – cel care a fost si vocea proiectului pana in prezent.

O altă surpriză este faptul că cei de la Radio Killer au un nou site  www.RadioKiller.ro , care este acum mult mai intuitiv, mai interactiv, mai usor de folosit, dar la fel de „jucaus”.

Tot pe www.RadioKiller.ro puteti gasi acum si blogul celor de la Radio Killer [www.blog.radiokiller.ro] – o platforma online care va va tine conectati cu noutatile Radio Killer intr-un mod cat se poate de practic si de rapid.

Și o a treia surpriză este că videoclipul la această piesa se va filma săptămâna viitoare și va avea o regie semnată Iulian Moga.

Pentru cine nu știe:

Proiectul Radio Killer s-a lansat acum 14 luni cu piesa Voila, piesa ce a urcat rapid În topul preferințelor muzicale, atât în rândul ascultătorilor din România, cât și în rândul celor din Germania, Rusia, Spania, Grecia, Cipru, Italia sau Turcia, iar Be Free, cel de-al doilea single Radio Killer a continuat succesul piesei Voila, cucerind noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Polonia sau Ucraina.

Ca o încununare a succesului internațional, piesa Be free se găsește chiar și în acest moment pe locul 3 în topul celui mai popular dance-radio din Spania – Maxima FM, după ce săptămâna trecută se afla pe poziția 1.

Gata cu surprizele (cel puțin pentru moment :)) ) Vă las cu piesa! 😀

Reclame