Smiley & friends live @ Silver Church

😀 😀 😀

Vă întrbați, oare, de ce sunt atâtea smiley faces la începutul acestui articol? ;)) Pentru că este vorba, evident, de Smiley și al său concert de aseară, care m-a încărcat cu o doza mare de energie și bună-dispoziție!

După cum vă spuneam, Smiley a susținut aseară un concert de zile mari în Silver Church, în cinstea succesului înregistrat de albumul „Plec pe Marte”. Alături de acesta, pe scenă au mai urcat Don Baxter, Cabron, Pacha Man, Cheloo și o parte din Radio Killer.

Show-ul a început la ora 22 fix, cu un recital al băieților din trupa dAdA, un  nou proiect rock, marca HaHaHa Production. Septimiu, Theo, Mike și Bob, adică membrii acestei trupe, au încălzit atmosfera cu 4 piese ce au avut mare succes la public.

În jurul orei 23 a început și concertul lui Smiley. Piesa care a deschis show-ul a fost prima de pe albumul „Plec pe Marte”-„Get you  busy”. Cei prezenți în număr mare la concert au cântat în cor cu Smiley versurile pieselor de pe ambele sale albume din cariera solo. Trebuie să vă spun că melodiile sună foarte bine pe albume, dar live sunt și mai și, grație lui Smiley și bandului său format din Marius-chitară, Marcel-percuție, Radu-bass și Alex-clape.

La ora 12 noaptea, Smiley ne-a anunțat că astăzi (25 noiembrie) este ziua lui Iulian Moga, prezent și el la concert. I-am cântat cu toții „La mulți ani”, iar Smiley a ținut să-i mulțumească pentru clipurile minunate pe care acesta i le-a regizat. Iulian a fost foarte surprins când a văzut că i s-a pregătit și un tortuleț.

Surprizele nu s-au oprit aici. Smiley a făcut un cadou muzical publicului: premiera noului single Cabron feat. Don Baxter, numit „Femei”. A urmat apoi, către finalul concertului, un moment special și memorabil. Zâmbărețul și-a invitat o parte dintre colegii și prietenii de la HaHaHa Production, pe scenă, unde au cântat varianta tradusă în română a piesei „I got a feeling”-BEP, care suna cam așa: „Am niște bani, să-i cheltuim, să chefuim, să ne drojdim!” :))

Pentru fanii trupei Simplu am o veste bună, care vă va alunga toate îndoielile cu privire la destrămarea trupei. Smiley ne-a spus aseară că trupa Simplu a filmat de curând un nou videoclip, care urmează să fie lansat pe data de 6 decembrie și a adăugat că, cu ajutorul nostru, al fanilor, vor mai continua cel puțin încă atât. 😀

La concert au mai fost prezenți și Randi, Laura Cosoi, Iulia Vântur, Iulian Moga, Corina, JJ, Alexandra Ungureanu, Cristina (Impact), Sore, Christian D & Narcotic Sound, Roxana Ionescu („mama natură”) și mulți, mulți prieteni și cunoscuți de-ai artistului.

După încheierea concertului, Smiley & Co. au plecat în culise, însă nu pentru mult timp, căci publicul scanda „bis, bis” și „Smiley, Smiley”. Băieții s-au întors pe scenă, împreună cu Pacha Man și ne-au demonstrat încă o data că „dragostea e pe gratis”. 🙂

Vă las cu poze de la concertul lui Smiley. Sper că textul împreună cu pozele să vă ajute să vă formați o idee despre nebunia care a fost la concert! 😀

Ca bonus, pentru cititorii Diana’s Music & Culture Blog, aveți un mesaj de la Smiley. 🙂

P.S.: Stați pe-aproape, căci în următoarele zile veți vedea și un material video de la concert.

Enjoy! 😀

 

Reclame