Alina Sorescu-„All my love”

Dragii mei cititori, dacă sunteți îndrăgostiți sau ați fost măcar o dată, am pentru voi o surpriză minunată! 🙂

Alina Sorescu a lansat zilele trecute un nou videoclip la piesa „All my love”. Acesta este primul single promovat, ce va fi inclus pe cel de-al șaselea album din cariera artistei.

„Este o melodie diferită de ce am cântat până acum, care se identifică cu Alina din prezent; e profundă, transmite multă emoţie şi e numai bună de iubit şi de ascultat în aceste zile friguroase”, mărturisește Alina.

Filmările au durat 2 zile și s-au desfășurat la Sinaia. Regizorul videoclipului este Mihnea de Vries, care împreună cu echipa sa, dar și cu Alina au încercat să scoată la iveală atmosfera specială din clădirea Casinoului, atât de încărcată de legende. Gara Regală din Sinaia, loc în care obişnuia să oprească şi celebrul tren Orient Express, a fost și ea una dintre locațiile alese pentru filmarea videoclipului.

„Videoclipul este prin excelenţă romantic, la fel ca mine şi ca melodia în sine. Iar pentru a reliefa şi mai bine povestea de dragoste din scenariu, mi-a fost alături pe platoul de filmări şi soţul meu, Alexandru”, ne-a declarat Alina.

În clip veți vedea, la un moment dat, o scenă foarte frumoasă și romantică, în care Alina şi Alexandru sunt înconjuraţi de 2000 de lumânări aduse şi aprinse special pentru videoclip.

Filmările nu au fost lipsite de peripeții. Din pricina lipsei de oxigen cauzată de cele 2000 de lumânări,  filmarea a fost oprită, pentru că Alina și toți cei prezenți erau cât pe ce să nu mai poată respira.

Versurile acestei melodii, compusă de Silviu Păduraru, sunt superbe! Pe mine m-au cucerit și mi-au transmis o stare foarte frumoasă, pe care sper să o simțiți și voi când veți asculta „All my love”. Sper din tot sufletul să-l văd și pe posturile de specialitate, fiindcă este unul dintre cele mai reușite videoclipuri din această toamnă și pentru că melodia chiar transmite ceva.

Vă invit să vizionați videoclipul și aștept comentariile voastre, mai jos!

Enjoy and love, ‘cause it’s one of the most uplifting feelings!

Credit foto: Mihai Lazăr


Reclame